Over ons

In 1998 opgericht

DiningCity is opgericht in 1998 en is de toonaangevende restaurant website van Nederland en België.

Het is onze missie om jou te verleiden om lekker uit eten te gaan.

Wij zijn namelijk zelf ook gek op restaurants. Daarom vind je op Diningcity altijd de lekkerste deals en exclusieve restaurant acties. Met meer dan 5 miljoen reserveringen en honderdduizenden reviews biedt DiningCity alles wat je wilt weten over restaurants in de buurt. Ons kantoor waar ongeveer 20 enthousiaste foodies werken, ligt onder de rook van de bekende Zuid-As van Amsterdam. Er wordt elke dag hard gewerkt om de scherpste restaurant deals aan te kunnen bieden. Lijkt het je leuk om ook bij Diningcity te werken? Bekijk dan onze vacatures.

Restaurantweek

Nationale Restaurantweek

Een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland voor maar € 29,95. Dat is het concept van de Nationale Restaurant Week. De Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar. Kijk voor de exacte data van dit jaar en meer informatie op: www.restaurantweek.nl.

Dining with the Stars

Een week lang dineren op het allerhoogste niveau bij de beste Michelinsterren restaurants in Nederland! Dining with the Stars is het enige concept dat aanbiedingen biedt rondom Michelinsterren restaurants. Voor meer informatie en reserveringen kijk op: www.diningwiththestars.nl.

Deals

Wekelijkse top deals

Diningcity biedt elke week meer dan 200 fantastische restaurant deals aan bij top & Michelinsterren restaurants. Bekijk alle deals op www.diningcity.nl.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden