Restaurant de Hoff'nar

French, Dutch |
8,6 (216 reviews)
95% recommended

Restaurant de Hoff'nar

French, Dutch |
8,6 (216 reviews)
95% recommended

What 216 people say about Restaurant de Hoff'nar

8.6 Based on 216 reviews. 95% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Lekker eten. Minder is de aankleding van binnen."
7.7 Cuisine 7 | Service 9 | Atmosphere 7

De ober was vriendelijk en de gangen waren ook divers in de zin dat er zowel vis als vlees werd geserveerd. Alles was lekker en mals.
Had wel iets meer sfeer binnen verwacht als je zo mooie locatie kwa karakteristiek monument hebt. Aankleding is wat eenvoudig.

Sarnia Lovink at 20 November 2022
Verified

"Mooi gelegen restaurant"
8.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 10

Mooi gelegen! Fijn eten.

Ann at 19 November 2022
Verified

"Heerlijke avond "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Verrassend verrukkelijk

Anne Van kempen at 05 November 2022
Verified

"S"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Gezellige sfeer, mooie ambiance.
Eten was heerlijk

S at 31 October 2022
Verified

"Mooie locatie "
4.7 Cuisine 4 | Service 2 | Atmosphere 8

Mooie, historische locatie. Helaas was het eten matig. Meestal een beetje flauw met hier en daar een vleugje smaak. De bediening was vriendelijk, maar niet erg professioneel. Terwijl wij ons voorgerecht kregen moest er gespiekt worden op de kaart om ons te vertellen wat er op ons bord lag. Een aantal keer van tevore...

Read full review

Mooie, historische locatie. Helaas was het eten matig. Meestal een beetje flauw met hier en daar een vleugje smaak. De bediening was vriendelijk, maar niet erg professioneel. Terwijl wij ons voorgerecht kregen moest er gespiekt worden op de kaart om ons te vertellen wat er op ons bord lag. Een aantal keer van tevoren het menu doorlezen zou dit in de toekomst kunnen verhelpen. Daarnaast hadden wij maandag gereserveerd met de vraag voor een aangepast menu vanwege zwangerschap. Helaas werd hier geen rekening mee gehouden en kregen wij een 3 gangen menu waarvan 2 van de 3 gangen met alcohol verwerkte gerechten bevatte. De in rum geweekte appel voor het nagerecht hebben wij maar even overgeslagen. Wij gingen dus niet voldaan weg. Geen aanrader als je een prettige restaurant ervaring verwacht. Ligt de lat niet hoger dan de lokale vreetschuur en vind je het niet erg om te woord te worden gestaan door onprofessioneel personeel die geen rekening houden met de wens van de klant, waar je zorg moet dragen dat je de avond van het personeel niet verpest ten koste van je eigen diner plezier, dan kan je hier prima terecht.

Hugo Smeets at 23 October 2022
Verified
Restaurant de Hoff'nar responded at 23 October 2022

Jammer dat wij u niet tevreden konden stellen. Onze gastvrouw heeft uitgebreid aangegeven wat u kunt eten en dat we rekening hebben gehouden met uw zwangerschapswensen, Daarbij heeft ze in een vol restaurant extra veel tijd aan u besteed. Vreemde zaak dat alle andere gasten deze avond vol lof obver eten en entourage waren. Helaas kunnen we kennelijk niet aan ieders wensen voldoen...

Map All restaurant deals in Dordrecht

Show phone number

About Restaurant de Hoff'nar

Cuisine: French, Dutch

Restaurant de Hoff'nar can be found in cozy Dordrecht. Located in a beautiful former Coach House you can enjoy delicious dishes that are served with love and passion. The ingredients that are used are of high quality. The kitchen team, inspired by kitchens from all over the world, will surprise you time after time with high-quality culinary dishes. The hospitable service and the relaxed atmosphere in combination with the magnificent dishes guarantee a phenomenal evening.

So book a table quickly and come and taste the sublime dishes and fantastic atmosphere yourself!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Dordrecht

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free