Fletcher Parkhotel Val Monte

Dutch | | Menu
7,7 (17 reviews)

What 17 people say about Fletcher Parkhotel Val Monte

7.7 Based on 17 reviews. 60% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Prima, weinig bijzonders"
5.3 Cuisine 5 | Service 6 | Atmosphere 5

Eten is prima, niet bijzonder. Net iets te simpel voor uit eten. Kip was erg goed bereid maar de smaken waren niet uitgesproken. Frietjes waren niet heel warm. Jammer dat er geen groente of sla bij zat. Dessert viel een beetje tegen, weinig smaak.
Het was druk en de bediening was onder bezet waardoor we lang moest...

Read full review

Eten is prima, niet bijzonder. Net iets te simpel voor uit eten. Kip was erg goed bereid maar de smaken waren niet uitgesproken. Frietjes waren niet heel warm. Jammer dat er geen groente of sla bij zat. Dessert viel een beetje tegen, weinig smaak.
Het was druk en de bediening was onder bezet waardoor we lang moesten wachten. Maar bediening was aardig en behulpzaam, ook voor allergieën genoeg mogelijk.
Het uitzicht op het terras is prachtig, verder is de aankleding vrij saai.

F (1 review) at 13 August 2023
Verified

"Leuk voor een paar dagen weg."
7.0 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 7

Kamer schoon, douche en balkon wel aan renovatie toe. Bed goed ( wel wat zacht) maar te zachte kussens. Terras met mooi uitzicht op de Ooipolder. Diner goed, personeel vriendelijk. Jammer dat de biljart kamer niet te gebruiken was ivm renovatie.

Ton Suijkerbuijk at 29 June 2023
Verified

"Rustig, netjes maar niet noemenswaardig"
7.3 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 6

Als je komt aanrijden valt vooral de locatie op, mooi en rustig in het bos.
Diezelfde rust is ook te vinden in het restaurant: echt druk is het niet.
De voorgerechten zijn prima, gewoon netjes bereid en lekker.
Het hoofdgerecht stelt mij persoonlijk enigszins teleur: lauw, kip die niet naar kip smaakt en totaal g...

Read full review

Als je komt aanrijden valt vooral de locatie op, mooi en rustig in het bos.
Diezelfde rust is ook te vinden in het restaurant: echt druk is het niet.
De voorgerechten zijn prima, gewoon netjes bereid en lekker.
Het hoofdgerecht stelt mij persoonlijk enigszins teleur: lauw, kip die niet naar kip smaakt en totaal gebrek aan kruiden op het vlees. Erg vlak allemaal. Er zit kruidenboter bij, maar om dat nu op al het vlees te smeren? Dit heb ik andere restaurants stukken beter zien serveren.
Het toetje is dan wel weer positief.

Maar dan komen we bij de reguliere prijs. 35.50 voor drie gangen. Niet heel gek, maar dan verwacht ik méér. Voor onder de 35.50 kan ik in Nijmegen namelijk op veel plekken terecht voor een prima driegangenmenu, ik noem Dock 17, Moenen en tapasformule het Zusje. Ik verwacht hier niet snel nog eens de omweg voor te maken, want in Nijmegen is de concurrentie gewoon net iets beter.

JGW at 27 May 2019
Verified

2.7 Cuisine 4 | Service 2 | Atmosphere 2

What een slechte bediening en onvriedelijke staff!!! Bah! Wij zaten 40 minuten op onze koffie en water aan het wachten, twee keer hebben wij ze gevraagd of wij het ooit krijgen. Dezelfde verhaal met het voorgerecht. Mensen die na ons hadden besteld zaten al aan het eten terwijl wij nogsteeds wachten moesten. Na het ...

Read full review

What een slechte bediening en onvriedelijke staff!!! Bah! Wij zaten 40 minuten op onze koffie en water aan het wachten, twee keer hebben wij ze gevraagd of wij het ooit krijgen. Dezelfde verhaal met het voorgerecht. Mensen die na ons hadden besteld zaten al aan het eten terwijl wij nogsteeds wachten moesten. Na het afrekenen hebben ze ons gevraagd of wij in de bar gingen zitten omdat ze de tafel op moesten ruimen. Wij gingen weg helemaal verbaasd door hun attitude en toen ik tot ziens heb gesegd, kreeg ik 0 reactie terug! Ik kom nooit meer hiernaar toe!

Anna at 14 April 2019

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Om 18.00 afgesproken. Vlotte en goede bediening.Om half zeven hadden we ons voorgerecht.Heerlijk getafeld rustig en mooi gezeten met z'n tweeën voor ons driegangenmenu diner.

Ton Albers at 22 January 2019

Map All restaurant deals in Berg en Dal

Show phone number

About Fletcher Parkhotel Val Monte

Cuisine: Dutch

Fletcher Parkhotel Val Monte is located in Berg en Dal surrounded by beautiful nature. The cozy restaurant has a cozy atmosphere and is the ultimate place to completely unwind. You can taste the passion of the chef and his team in the sublime dishes. The cozy bar is open daily for lunch and until late in the evening for delicious drinks and snacks. Enjoy the tranquility and high-quality dishes. Experience it for yourself! Book a table now at the Fletcher Parkhotel Val Monte.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Berg en Dal

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant should to be on this website also? Add your restaurant now!

Add restaurant for free