Fletcher Parkhotel Val Monte

Dutch | | Menu
7,9 (15 reviews)

What 15 people say about Fletcher Parkhotel Val Monte

7.9 Based on 15 reviews. 33% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Rustig, netjes maar niet noemenswaardig"
7.3 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 6

Als je komt aanrijden valt vooral de locatie op, mooi en rustig in het bos.
Diezelfde rust is ook te vinden in het restaurant: echt druk is het niet.
De voorgerechten zijn prima, gewoon netjes bereid en lekker.
Het hoofdgerecht stelt mij persoonlijk enigszins teleur: lauw, kip die niet naar kip smaakt en totaal g...

Read full review

Als je komt aanrijden valt vooral de locatie op, mooi en rustig in het bos.
Diezelfde rust is ook te vinden in het restaurant: echt druk is het niet.
De voorgerechten zijn prima, gewoon netjes bereid en lekker.
Het hoofdgerecht stelt mij persoonlijk enigszins teleur: lauw, kip die niet naar kip smaakt en totaal gebrek aan kruiden op het vlees. Erg vlak allemaal. Er zit kruidenboter bij, maar om dat nu op al het vlees te smeren? Dit heb ik andere restaurants stukken beter zien serveren.
Het toetje is dan wel weer positief.

Maar dan komen we bij de reguliere prijs. 35.50 voor drie gangen. Niet heel gek, maar dan verwacht ik méér. Voor onder de 35.50 kan ik in Nijmegen namelijk op veel plekken terecht voor een prima driegangenmenu, ik noem Dock 17, Moenen en tapasformule het Zusje. Ik verwacht hier niet snel nog eens de omweg voor te maken, want in Nijmegen is de concurrentie gewoon net iets beter.

JGW at 27 May 2019
Verified

2.7 Cuisine 4 | Service 2 | Atmosphere 2

What een slechte bediening en onvriedelijke staff!!! Bah! Wij zaten 40 minuten op onze koffie en water aan het wachten, twee keer hebben wij ze gevraagd of wij het ooit krijgen. Dezelfde verhaal met het voorgerecht. Mensen die na ons hadden besteld zaten al aan het eten terwijl wij nogsteeds wachten moesten. Na het ...

Read full review

What een slechte bediening en onvriedelijke staff!!! Bah! Wij zaten 40 minuten op onze koffie en water aan het wachten, twee keer hebben wij ze gevraagd of wij het ooit krijgen. Dezelfde verhaal met het voorgerecht. Mensen die na ons hadden besteld zaten al aan het eten terwijl wij nogsteeds wachten moesten. Na het afrekenen hebben ze ons gevraagd of wij in de bar gingen zitten omdat ze de tafel op moesten ruimen. Wij gingen weg helemaal verbaasd door hun attitude en toen ik tot ziens heb gesegd, kreeg ik 0 reactie terug! Ik kom nooit meer hiernaar toe!

Anna at 14 April 2019

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Om 18.00 afgesproken. Vlotte en goede bediening.Om half zeven hadden we ons voorgerecht.Heerlijk getafeld rustig en mooi gezeten met z'n tweeën voor ons driegangenmenu diner.

Ton Albers at 22 January 2019

8.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 6

Het is een restaurant in een hotel. Eters zijn dus voornamelijk hotelgasten. Niets mis mee natuurlijk, maar de sfeer is wat "zakelijker". De inrichting is goed, er is veel ruimte tussen de tafels. De service is uitstekend. De keuken is erg goed. De gerechten smaken voortreffelijk en liggen mooi op het bord. De prijzen zijn redelijk. Kortom: er is geen reden om hier eens niet te gaan eten.

Henk at 11 January 2019

"Te lang wachten"
7.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 8

Het eten was goed ,de bediening deed echt zijn best, maar zij waren met veel te weinig. Daardoor 3 kwartier gewacht op het voorgerecht en bijna een uur op het hoofdgerecht en dat is gewoon te lang. Ook al is her uitzicht nog zo mooi, het is niet fijn als je van ellende moet gaan vragen waar je bestelde eten blijft; dus Fletcher doe daar wat aan, want anders ben je de vierde ster niet waard...

Johan Brouwers at 22 April 2018

Map All restaurant deals in Berg en Dal

Show phone number

About Fletcher Parkhotel Val Monte

Cuisine: Dutch

Fletcher Parkhotel Val Monte is located in Berg en Dal surrounded by beautiful nature. The cozy restaurant has a cozy atmosphere and is the ultimate place to completely unwind. You can taste the passion of the chef and his team in the sublime dishes. The cozy bar is open daily for lunch and until late in the evening for delicious drinks and snacks. Enjoy the tranquility and high-quality dishes. Experience it for yourself! Book a table now at the Fletcher Parkhotel Val Monte.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Berg en Dal

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free