Herberg De Loohoeve

French, Modern, Dutch | €€€
9,5 (4 reviews)
100% recommended

Herberg De Loohoeve

French, Modern, Dutch | €€€
9,5 (4 reviews)
100% recommended

What 4 people say about Herberg De Loohoeve

9.5 Based on 4 reviews. 100% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Op de eerste koude zondagavond van december de Loohoeve bezocht met partner voor een "Michelindiner"" á € 59.50/pp. Was dus om een actie-verrassingsmenu met 5 gangen. Eerste vraag van de gastheer was, of we water mèt of zonder bubbels wensten. Heel handig: Bruiswater van Pellegrino in een glas met rode bodem en zond...

Read full review

Op de eerste koude zondagavond van december de Loohoeve bezocht met partner voor een "Michelindiner"" á € 59.50/pp. Was dus om een actie-verrassingsmenu met 5 gangen. Eerste vraag van de gastheer was, of we water mèt of zonder bubbels wensten. Heel handig: Bruiswater van Pellegrino in een glas met rode bodem en zonder bruis in een glas met blauwe bodem. Na drie heerlijke vegetarische amuses, werd eerst de wijnkaart aangereikt...... Veel keuze uit wijnen per glas en per fles uit de bekende wijnlanden. Wij kozen voor een Weisser Burgunder à € 54,00 uit Baden. De dinergangen werden in een rustig tempo opgediend, met een duidelijke toelichting van de vriendelijke jonge crew. Werd ontzettend veel groente verwerkt op een bijzondere manier. Bij het hoofdgerecht alleen een stukje vlees ( kalfswang) Het dessert was verfrissend en toch ook zoet. Als extra afsluiter bestelden we nog een bordje met 5 stukjes kaas á € 16,00 Na bestelling van een afsluitende espresso werd gevraagd, of we nog een kopje koffie wensten. Dit beaamd en vervolgens werden we bedolven onder de vele zoetigheden bij de tweede espresso. Hier hadden we niet om gevraagd en hebben het meeste laten staan. Voor goede Illy espresso wordt een nette € 2,25 pp gerekend en voor het ongevraagde servies stond € 11,50 pp op de rekening. Bezoek aan dit restaurant stond al langer gepland, maar was er nog niet van gekomen. Aangezien men volgend jaar gaat verhuizen naar Hoogkerk??, zal het waarschijnlijk wel een eenmalig bezoek zijn in Schoonloo . We wensen ze t.z.t. veel succes in Hoogkerk, maar als geboren en getogen Stadjer betwijfel ik de juistheid van de keuze, gezien de locatie ver buiten het gezellige centrum van Groningen ligt. Mede, omdat ze daar een voormalige kapel huren i.p.v. een eigen pand kopen. Het sterrenrestaurant van Jarno Eggens is om die reden verhuisd van Zuidwolde naar een eigen pand in Staphorst. Straks alleen in Zuidlaren nog één restaurant met een Michelinster in Drenthe. Hoop dus voor andere chefs in Drenthe.

John at 02 December 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Ongelooflijk heerlijke en kunstzinnige gerechten, meer dan een ster waard!

Ton Sleeking at 30 November 2019
Verified

"Top restaurant"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Bijzonder eten.. oog en maag strelend !

Anoniem at 30 November 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wat een leuk restaurant! Eten was super, het kaasplankje was de top! Personeel was super!

Bjorn Tooren at 30 November 2017

Map All restaurant deals in Schoonloo

Show phone number

About Herberg De Loohoeve

Cuisine: French, Modern, Dutch

Restaurant De Loohoeve is located in a typical Drenthe farm with a thatched roof. The hospitable atmosphere immediately makes you feel at home. At De Loohoeve, you will be spoilt for choice with delicious Burgundian food. The chef cooks for the real connoisseur: creative tasteful dishes with delicious pure flavors. De Loohoeve's menu is shaped by what Mother Nature has to offer. Taking the seasons into account and working with the very best local products, that's what it's all about at De Loohoeve!

Enjoy the beautiful and unforgettable experience at De Loohoeve.

Reserve a table Reserve a table

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free