't Hooghe Water

French, Dutch | €€
7,6 (124 reviews)
83% recommended

What 124 people say about 't Hooghe Water

7.6 Based on 124 reviews. 83% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

6.0 Cuisine 6 | Service 7 | Atmosphere 5

Te luidruchtig geen mooi gedekte tafels lijkt net kantine. Eten redelijk, maar ga hier niet terug.

Silvia Bouwman at 15 October 2017

"Etentje voor twee"
7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Na een goede ontvangst konden we een tafel uitzoeken en kozen er een bij het raam, met leuk uitzicht over het water. Na een apéritif konden we onze keuze maken uit het 3 gangen menu, vooraf een voortreffelijke carpaccio een hoofdgerecht met zeebaars en een met bavette(heerlijk van smaak) met beide een heerlijk sausj...

Read full review

Na een goede ontvangst konden we een tafel uitzoeken en kozen er een bij het raam, met leuk uitzicht over het water. Na een apéritif konden we onze keuze maken uit het 3 gangen menu, vooraf een voortreffelijke carpaccio een hoofdgerecht met zeebaars en een met bavette(heerlijk van smaak) met beide een heerlijk sausje,groente en patat. Ook dit was prima klaar gemaakt. Met als toetje een dame blanche waren zeer voldaan. De sfeer was wat minder omdat er maar weinig mensen waren die kwamen eten, met prettige rustige muziek op de achtergrond en attente bediening een fijne avond. Ruime onbetaalde parkeer gelgeheid

Rien Lindsen at 12 October 2016

"Uitstekende keuken, leuke ligging met terras aan het water"
7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

De keuken is voortreffelijk. Het uitzicht over de IJssel is fantastisch, maar was die dag somber vanwege het slechte weer. De bediening is er correct en vriendelijk. De ruimte had echter iets meer aankleding kunnen hebben. Het was nu teveel een eetcafe. En dat viel erg op omdat we de enige gasten waren voor de lunch van die middag.

Francis at 07 April 2016

"Verrassend"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

We waren erg verrast over ons bezoek in dit restaurant.
Het menu tijdens de restaurantweek was erg lekker. Als hoofdgerecht had ik gestoofde paling en deze was super mals en lekker. Ook het nagerecht, kaneelparfait was erg lekker. Het vlees van mijn vriend was precies goed gebakken. Voor een restaurant zoals dit w...

Read full review

We waren erg verrast over ons bezoek in dit restaurant.
Het menu tijdens de restaurantweek was erg lekker. Als hoofdgerecht had ik gestoofde paling en deze was super mals en lekker. Ook het nagerecht, kaneelparfait was erg lekker. Het vlees van mijn vriend was precies goed gebakken. Voor een restaurant zoals dit was het eten echt top!
De bediening heel vriendelijk, snel en attent, zelden zo goed meegemaakt.

Wat alleen een beetje jammer was; in het hele restaurant waren er (incl. ons) maar 3 tafels bezet. Dat had wel neerslag op de sfeer want zo voelt het restaurant nogal groot terwijl het dat niet is. De bediening verklaarde het geringe aantal bezoekers met het feit dat ze na de winterpauze net weer open waren.
Als we hier 's zomers langsfietsen is het vooral op het terras altijd druk. Misschien is het gewoon de ligging van het restaurant, je loopt er niet zomaar langs. Maar we komen zeker nog een keer terug.

Antje at 16 March 2015

"Super diner voor twee..."
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Na een hele lieve ontvangst.. heel fijne avond gehad.. Eten tijdens de restaurantweek was heerlijk.
Komen van de zomer zeker terug.. want het terras zag er ook heel uitnodigend uit zo aan het water.

Bertha Boucock at 16 March 2015

Map All restaurant deals in Capelle aan den IJssel

Show phone number

About 't Hooghe Water

Cuisine: French, Dutch

Welcome at restaurant 't Hooghe Water in Capelle aan de IJssel.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Capelle aan den IJssel

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free