Cantina Mexicana

Mexican | €€
8,2 (21 reviews)

What 21 people say about Cantina Mexicana

8.2 Based on 21 reviews. 0% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Heerlijke informele toptent"
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Wat onduidelijk over de 20 euro korting, was hiervoor anders maar we mochten van de gewone kaart bestellen dus prima. Heerlijk gegeten en wat een fantastische gezellige tent is dit zeg. Personeel enthousiast, vrolijk en heerlijk informeel. Superavond gehad. Dank jullie wel en we komen zeker terug.

Lilian at 26 September 2018

"Erg lekker"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben erg lekker gegeten en de service was top

Timo at 06 September 2018

"niet geweldig"
2.0 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 2

eten was niet lekker.
omdat wij een dinercheck hadden kregen wij een andere kaart/
lang wachten op ons eten
kregen daaarom een gratis consumptie
bij afrekenen 20 euro korting
geen aanrader.
wij gaan er niet weer naar toe

l at 18 August 2018

"Een verpest avondje uit!"
3.3 Cuisine 6 | Service 2 | Atmosphere 2

Na het voorgerecht een uur moeten wachten op het hoofdgerecht. Na vragen van ons, excuses en alsnog een hoofdgerecht. Daarna kwamen geleidelijk aan de personelsleden die klaar waren in ons zicht buiten zitten maar werden wij niet verder geholpen. Het afruimen hoofd gerecht en keuze nagerecht duurde weer een half uur...

Read full review

Na het voorgerecht een uur moeten wachten op het hoofdgerecht. Na vragen van ons, excuses en alsnog een hoofdgerecht. Daarna kwamen geleidelijk aan de personelsleden die klaar waren in ons zicht buiten zitten maar werden wij niet verder geholpen. Het afruimen hoofd gerecht en keuze nagerecht duurde weer een half uur en wij hebben uiteindelijk na tien minuten wachten het nagerecht niet meer afgewacht en hebben het resterende menu afgerekend. Ons avondje uit was behoorlijk verpest!

LTA van Heijnsbergen at 09 August 2018

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Met de primera etensbon naar dit restaurant geweest. Konden kiezen uit meerdere hoofdgerechten. Voorgerecht was samengesteld door de kok. Van alles wat brood, smeersels, ham met meloen ed.en echt genoeg ook voor grote eters. Het nagerecht kon je weer kiezen uit vier toetjes of koffie. Geweldig gegeten. Vriendelijke ...

Read full review

Met de primera etensbon naar dit restaurant geweest. Konden kiezen uit meerdere hoofdgerechten. Voorgerecht was samengesteld door de kok. Van alles wat brood, smeersels, ham met meloen ed.en echt genoeg ook voor grote eters. Het nagerecht kon je weer kiezen uit vier toetjes of koffie. Geweldig gegeten. Vriendelijke bediening. Het restaurant liep helemaal vol maar je had niet het geval dat je lang moest wachten. Vanaf de buitenkant zie je helaas niet hoe groot en leuk het er is. Zeker een aanrader voor een gezellige avond mexicaans eten. Miste wel een beetje sfeermuziek, maar misschien omdat we buiten zaten.

Laura at 09 May 2018

Map All restaurant deals in Groningen

Show phone number

About Cantina Mexicana

Cuisine: Mexican

Reserve a table Reserve a table

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free