Restaurant Sense*

French | €€€
9,2 (421 reviews)
97% recommended

What 421 people say about Restaurant Sense*

9.2 Based on 421 reviews. 97% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Veel meer van verwacht, teleurstellend."
3.0 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 1

De beleving van een sterrenrestaurant was ver te zoeken. We werden verwisseld met een andere reservering over allergiën. Het meubilair is echt outdated en kan echt niet meer, ondanks dat nieuw in bestelling is. De starters waren veelbelovend maar de tussengerechten (kabeljauw en ongare gamba) en het hoofdgerecht (du...

Read full review

De beleving van een sterrenrestaurant was ver te zoeken. We werden verwisseld met een andere reservering over allergiën. Het meubilair is echt outdated en kan echt niet meer, ondanks dat nieuw in bestelling is. De starters waren veelbelovend maar de tussengerechten (kabeljauw en ongare gamba) en het hoofdgerecht (duif) waren wel teleurstellend. Ook de opmaak van groentes was veel (koolrabi) van hetzelfde en zat er weinig kleur op de borden. Vergeleken met andere sterrenrestaurants waar wij regelmatig komen was dit ver onder de maat en moet er flink aan de weg getimmerd worden om dit te verbeteren.

Johan van A at 20 March 2023
Verified

"Sense voor lunch!"
8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Verrukkelijk gegeten! Goede wijnen keuze en uitstekende service!

Peter Wemmenhove at 20 March 2023
Verified

"Vegan diner"
6.7 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 6

De eerste keer dat wij bij dit sterrenrestaurant “Sense” zijn gaan eten. We hadden van tevoren voor een vegan menu gevraagd.

Ontvangst was hartelijk en goed en iedereen is zeer vriendelijk.
De hele avond is op een paar kleine ongelukjes na goed verzorgd, vanaf aperitief met amusehapjes, tot aan de koffie/thee ...

Read full review

De eerste keer dat wij bij dit sterrenrestaurant “Sense” zijn gaan eten. We hadden van tevoren voor een vegan menu gevraagd.

Ontvangst was hartelijk en goed en iedereen is zeer vriendelijk.
De hele avond is op een paar kleine ongelukjes na goed verzorgd, vanaf aperitief met amusehapjes, tot aan de koffie/thee met de friandises.

De opmaak van de gerechten is bijzonder. Je ziet dat er tijd en liefde in is gestoken. Maar persoonlijk vonden wij het qua smaak vrij vlak en eentonig. Bijna alle gerechten hadden dezelfde smaak.

Erg jammer vonden wij dat ons werd verteld dat de vegan wijn niet echt gepaard zou gaan met het hoofdgerecht en zij hiervoor een non vegan wijn hadden bedacht. We mochten ze wel beiden proeven en vonden ze dan ook beiden niet echt bijzonder, jammer!

Wat het interieur betrof, dat was alles behalve ster waardig. De stoelen waren bij de armleuningen erg beschadigd en uitstraling restaurant vonden wij ook niet sfeervol, eerder gedateerd. Zelfs de kleding van het personeel zag er gedateerd uit.

Zou ik terugkeren naar dit restaurant, nee. Zou ik het aanraden, ja, maar meer omdat wij benieuwd zijn naar jouw ervaring.

S at 20 March 2023
Verified

"Heel mooie beleving"
9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

Top eten en goede keuze wijn arrangement. Je kijkt de keuken in en je ziet dat alles er relaxed aan toe gaat.
Zeker een aanrader.

h smith at 16 March 2023
Verified

"Heerlijk gegeten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Fantastische gerechten, hoog op smaak, heerlijke wijnen en fijne bediening.

April Weenink at 16 March 2023
Verified

Map All restaurant deals in 's-Hertogenbosch

Show phone number

About Restaurant Sense*

Cuisine: French

Located on the historic Jeroen Boschplein in Den Bosch next to the Jheronimus Bosch Art Center, Sense restaurant is loungy and modern and a relaxed place to enjoy Dennis Middeldorp's delicacies.

From the colourful modern interior to the unrivalled cheese trolley and the beautiful wines selected by sommelier Sven Heijkoop. Dennis Middeldorp cooks pure, creative and refined with only the very best products. For years, Sense's menu has adhered to the philosophy of Dutch Cuisine in which vegetables and seasons play the leading role. The atmosphere is relaxed, the service no-nonsense and hospitable.

Sense Restaurant was awarded another star by Michelin in 2022. Sense sees this as a sign of appreciation, but even a thousand stars do not change their ambitions: loving cooking and paying attention to guests.

In short, pure enjoyment of lunch or dinner in the heart of historic s'-Hertogenbosch. With pleasure you will be welcomed as a guest!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in 's-Hertogenbosch

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free