Ai Uchi

Japanese / Sushi | €€
7,2 (2 reviews)

What 2 people say about Ai Uchi

Write a review

"Matig"
5.0 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 3

Het restaurant was helemaal leeg op onze tafel na, dit zorgde ervoor dat het erg stil was en het voelde soms wat ongemakkelijk aan, ook doordat we tussen twee groepen van vier inzaten.
We kwamen een uurtje later binnen dan gepland door een uitgelopen activiteit en een bus die niet reed. Daardoor kregen we het eten...

Read full review

Het restaurant was helemaal leeg op onze tafel na, dit zorgde ervoor dat het erg stil was en het voelde soms wat ongemakkelijk aan, ook doordat we tussen twee groepen van vier inzaten.
We kwamen een uurtje later binnen dan gepland door een uitgelopen activiteit en een bus die niet reed. Daardoor kregen we het eten in een rap tempo voorgeschoteld, terwijl we liever wat rustiger aan hadden gedaan. Ook werd er een fout gemaakt, zelf had ik menu 1 uitgekozen en specifiek om alleen vis gevraagd, echter kreeg ik twee keer vlees voorgeschoteld. Bij de eerste keer had ik het niet door omdat het in een dumpling zat en de tweede keer gelukkig wel. Na het aangegeven te hebben kreeg ik gamba's in plaats van biefstuk.
Verder was het eten niet heel spectaculair qua smaken, het kwam allemaal een beetje op hetzelfde neer en er werd erg veel sojasaus gebruikt door het eten.

- at 20 May 2018

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Prima eten tegen een zeer schappelijke prijs, ook de wijn was prima, eveneens voor een net prijsje.
Wij komen zeker snel terug

Ben Vink at 03 February 2018

Map All restaurant deals in Hilversum

Show phone number

About Ai Uchi

Cuisine: Japanese / Sushi

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Hilversum

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free