Dartel

French | €€
8,6 (62 reviews)
100% recommended

Dartel

French | €€
8,6 (62 reviews)
100% recommended

What 62 people say about Dartel

8.6 Based on 62 reviews. 100% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Dartel"
8.3 Cuisine 7 | Service 9 | Atmosphere 9

Zeer verzorgt vanaf binnenkomst tot aan vertrek. Het tempo van serveren van de gangen leek in het begin vrij hoog, maar dit was achteraf ook nodig. vele extra tussengangetjes maakte dit noodzakelijk.
Bediening was zeer vriendelijk en adequaat, vooral wijnkennis was goed en informatief. Eten was zeer innovatief met ...

Read full review

Zeer verzorgt vanaf binnenkomst tot aan vertrek. Het tempo van serveren van de gangen leek in het begin vrij hoog, maar dit was achteraf ook nodig. vele extra tussengangetjes maakte dit noodzakelijk.
Bediening was zeer vriendelijk en adequaat, vooral wijnkennis was goed en informatief. Eten was zeer innovatief met bijzondere ingrediënten, zoals pompoen en gember. Zalm, diverse soorten vlees van het lam waren ook zeer smaakvol. met toe een prachtige kaasplank.

Olaf at 06 April 2016

"Genoten!"
9.3 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 9

Ons restaurant week menu uitgebreid met 2 gangen. Vooraf 2 amuses en brood en vóór het dessert een pre-dessert van het huis. Dat is nog eens leuk tafelen. Het eten was ook erg lekker. Bijzondere smaakcombinaties die allemaal voortreffelijk werken. Goede porties en heerlijk voldaan van tafel gegaan.

C Even-Zur at 06 April 2016

"Eten op ster-niveau"
8.0 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 8

Gezellig restaurant in een authentiek Leids steegje.
Het eten is erg goed, ster-niveau. De smaakcombinaties zijn een sensatie en de borden prachtig opgemaakt.
Wij troffen helaas wel groot verschil in de bediening. Een serveerster die vriendelijk en met een lach het menu kwam uitleggen en af en toe de borden serve...

Read full review

Gezellig restaurant in een authentiek Leids steegje.
Het eten is erg goed, ster-niveau. De smaakcombinaties zijn een sensatie en de borden prachtig opgemaakt.
Wij troffen helaas wel groot verschil in de bediening. Een serveerster die vriendelijk en met een lach het menu kwam uitleggen en af en toe de borden serveerde. En een serveerster die de smaak en druif opdreunde van de wijn en waar geen lach of vriendelijk woord vanaf kon. Jammer, dit ben ik zeker niet gewend bij Dartel.
Het BOB wijnarrangement stond helaas ook niet in verhouding met de prijs. De glazen zijn niet halfvol geschonken, maar voor een kwart. Terwijl de prijs 20 euro (BOB) tegen 29 euro gewoon wijnarrangement. De wijn was overigens wel erg lekker.

Milja at 06 April 2016

"super"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

heerlijk gegeten met veel verschillende fijne smaken "naast" elkaar

lycklama a nijeholt at 01 April 2016

"erg goed restaurant maar kan gezonder"
7.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 7

Bij aankomst kregen we een tafel tegenover de deur van het toilet. we vroegen om een andere tafel er warenmeerdere vij maar dat kon niet. Tot onze verbazing bleven die andere tafels de gehele avond leeg. Iets meer betrokkenheid eventueel door iets later een verhuizing aan te beiden pat bij dartel want de service is ...

Read full review

Bij aankomst kregen we een tafel tegenover de deur van het toilet. we vroegen om een andere tafel er warenmeerdere vij maar dat kon niet. Tot onze verbazing bleven die andere tafels de gehele avond leeg. Iets meer betrokkenheid eventueel door iets later een verhuizing aan te beiden pat bij dartel want de service is verder prima.
We opteerden voor het restaurantweek menu en het voorgerecht was uitmuntend ( tonijn), naar onze mening michelin ster waardig . Het hoofdgerecht een kalfsribeye was ook goed alleen waren we verbaasd dat in tijden dat er veel is te zeggen voor de gezonde keuken met veel groenten er nog geen 20 gram groenten werd gepresenteerd en twee aardappel blokjes van 2 cm . Een bak sla had niet misstaan. Daar er maar een keer ( ook niet te veel) brood werd geserveerd op ons verzoek was dit gerecht goed voor een koolhydraat-arm dieet ....(nauwelijks brood en aardappelen)
Het nagerecht bestond uit een gepocheerde perzik dat was voor mijn echtgenote het einde, ik vond de zoete tinten teveel overheersen. Ik zou dit als een redelijk gerecht hebben geclassificeerd en zij als goed .Dus met deze review zijn het twee in 1
Verder moet nog gezegd dat er ook voor en tussen ieder gerecht een voortreffelijke amuse werd gepresenteerd wat erg gastvrij was en de blunder met de tafelsetting heeft gecompenseerd. maar de tafel bleef irriteren ...
Komen we terug ? jazeker. Hoop dat restaurants behalve lekker koken ook kijken naar gezondheidstrends groenten zijn niet duur en dat is geen grap de groenten waren zo klein en gering dat we niet weten wat we aan groenten gegeten hebben
Was het

hans at 20 September 2015

Map All restaurant deals in Leiden

Show phone number

About Dartel

Cuisine: French

Restaurant Dartel is located in the center of Leiden. The restaurant is luxury. Yet the atmosphere is informal and accessible. The restaurant is inspired by the flavors, aromas and colors that are typical for the time of year.
 
The menu offers French classics and new dishes. Different vegetables are being used. The quality of the food is more than decent, presetation a feast for the eyes.


Restaurant Dartel is the owner of a vegetable garden where they grow most of their vegetables. In this way, Dartel can vouch for the quality they deliver. A large part of the other products is provided in the surrounding of Leiden.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Leiden

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant should to be on this website also? Add your restaurant now!

Add restaurant for free