Bij Erik

French, Modern, Seafood | €€
9,0 (241 reviews)
98% recommended

What 241 people say about Bij Erik

9.0 Based on 241 reviews. 98% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Pleasant surprise for a family lunch"
8.7 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 8

Zeer aangename lunch met de familie. Zeer goede combinatie van smaak, vernieuwend en zeer smakelijk. het personeel is zeer vriendelijk. Het bestek is schattig en aangepast.De kinderen (8 & 10) hebben er erg van genoten voor hun eerste ervaring. Ik beveel dit restaurant ten zeerste aan.

Aurèle at Today
Verified

"Lunch"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Top lunch.

Emile Ruempol at 20 March 2023
Verified

"Lunch"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Hadden een 4 gangen lunch menu genomen met een wijnarrangement. Alles was voortreffelijk alleen een minpuntje de pâté was iets aan de droge kant. De bediening was super. De wijnen smaakten perfect bij de gerechten.

Marijke at 19 March 2023
Verified

"Te laag tempo van uitserveren"
8.3 Cuisine 10 | Service 5 | Atmosphere 10

Het eten is voortreffelijk, de bediening is uitstekend en de sfeer is gezellig. De muziekkeuze, een houseachtige dreun, vind ik niet bij deze ambiance passen, maar dit is een kwestie van smaak. Ook over het tempo van uitserveren ben ik niet tevreden. Enige tijd tussen gerechten is prettig en wenselijk, maar als je j...

Read full review

Het eten is voortreffelijk, de bediening is uitstekend en de sfeer is gezellig. De muziekkeuze, een houseachtige dreun, vind ik niet bij deze ambiance passen, maar dit is een kwestie van smaak. Ook over het tempo van uitserveren ben ik niet tevreden. Enige tijd tussen gerechten is prettig en wenselijk, maar als je je begint af te vragen wanneer eindelijk de volgende gang zal komen, duurt het werkelijk onaangenaam lang. Jammer voor een restaurant dat verder uitblinkt in verzorging. Dus, ja ik beveel het restaurant aan, maar ik vind wel dat het tempo van uitserveren aandacht verdient.

Riet at 19 March 2023
Verified

"Het was oké, kan beter. "
6.7 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 6

Smaak soms een beetje vlak. 2 opvolgende gerechtjes waren van een gelijk deel van zeebaars gemaakt, jammer. Dessert sprong er boven uit qua smaak en verrassende samenstelling! Heerlijk.
Er werd geen wijn arrangement voorgesteld. We hebben zelf naar onze smaak een rode wijn uitgezocht, maar in het “verrassings” men...

Read full review

Smaak soms een beetje vlak. 2 opvolgende gerechtjes waren van een gelijk deel van zeebaars gemaakt, jammer. Dessert sprong er boven uit qua smaak en verrassende samenstelling! Heerlijk.
Er werd geen wijn arrangement voorgesteld. We hebben zelf naar onze smaak een rode wijn uitgezocht, maar in het “verrassings” menu zat veel vis, ze hadden hierbij een witte wijn kunnen adviseren. Bv per glas?
Er stond een prachtige variatie van boter, olie en zout. Er kwam geen tafelbroodje, ook niet toen de wijn en het amuseplankje er al was. En dat terwijl er rondom steeds tafelbrood werd aangeboden. Wij hebben er helaas enkele malen om moeten vragen…
Prettige uitleg van de gerechten, maar deze klopten niet altijd, er werd bv merengue genoemd, was echter bietjestartaar, of de gepofte knoflook werd genoemd als gepofte kastanje.
Behoorlijk rumoerige akoestiek in de zaak, dat kunnen ze wellicht nog iets verbeteren.

Boost at 18 March 2023
Verified

Map All restaurant deals in Leidschendam

Show phone number

About Bij Erik

Cuisine: French, Modern, Seafood

The atmospheric restaurant Bij Erik in Leidschendam ensures that all visitors will have a good time. Restaurant Bij Erik puts together a surprising menu every month with dishes that are in balance with the season.

Erik's special signature dishes surprise everyone time and time again. The extensive wine list with matching wines ensure the right harmony with the served dishes.

Come to restaurant Bij Erik and enjoy the delicious and affordable dishes!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Leidschendam

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free