Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Mediterranean |
7,3 (24 reviews)
71% recommended

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Mediterranean |
7,3 (24 reviews)
71% recommended

What 24 people say about Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

7.3 Based on 24 reviews. 71% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Mooie entourage, leuke mensen"
6.7 Cuisine 4 | Service 8 | Atmosphere 8

Het eten was niet bijzonder, proefde als ‘uit een pakje’.
Bediening en de verzorging was top: vriendelijk en attent.

Monique at 09 September 2022
Verified

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Was prima voor de prijsverhouding

Michel Van eijk at 25 September 2021
Verified

3.0 Cuisine 2 | Service 4 | Atmosphere 3

Blijkbaar werkt de wet van Murphy op Fletcherhotel Avegoor. De aanwezige, grote groepen (waaronder een bruiloft) brengen niet alleen de bediening, maar ook de keuken in grote logistieke problemen. Meerdere keren wordt een bestelling vergeten en moet opnieuw worden gevraagd. Voorgerechten (carpaccio en pommodori-soep...

Read full review

Blijkbaar werkt de wet van Murphy op Fletcherhotel Avegoor. De aanwezige, grote groepen (waaronder een bruiloft) brengen niet alleen de bediening, maar ook de keuken in grote logistieke problemen. Meerdere keren wordt een bestelling vergeten en moet opnieuw worden gevraagd. Voorgerechten (carpaccio en pommodori-soep) waren acceptabel, maar niet geweldig. En toen werd het stil…, heel stil, oftewel na een uur kwam een (overigens vriendelijke) jongedame schuldbewust melden dat vergeten was om ons hoofdgerecht door te melden. Daarna duurde het nog zeker een half uur. Dan zou lekker eten veel goed kunnen maken, maar de groenten waren doorgekookt en smaakten naar vette jus, de kalfsmuis was volledig doorgebakken en keihard. Het enige acceptabele waren de sukade en de frieten. Het dessert hebben we maar laten zitten. De bediening was zich zeer bewust van deze ellende en heeft dit netjes op de rekening gecompenseerd, maar toen was het leed al geschied. Kortom, Fletcher Avegoor… een onwaardige deelnemer van de restaurantweek.

Peter Gastelaars at 22 September 2021
Verified

"Prachtige ambiance, bediening en kwaliteit eten kan echt beter"
3.7 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 7

Prachtige locatie en ambiance!

Het was alleen erg druk in het restaurant en men had het ogenschijnlijk ook druk vanwege een bruiloft die er gevierd werd.
De bediening kan echt veel gastvrijer werken met oprechte aandacht en vriendelijkheid en je daarmee dan het gevoel geven dat je geen nummer bent…
De 4-gange...

Read full review

Prachtige locatie en ambiance!

Het was alleen erg druk in het restaurant en men had het ogenschijnlijk ook druk vanwege een bruiloft die er gevierd werd.
De bediening kan echt veel gastvrijer werken met oprechte aandacht en vriendelijkheid en je daarmee dan het gevoel geven dat je geen nummer bent…
De 4-gangen werden geserveerd op basic serviesgoed met weinig fantasie voor de opmaak van het gerecht. Smaken waren erg vlak. Echt jammer, want bij zo’n prachtige locatie verwacht je echt wat anders.

Het dessert (hangop met mango) daarentegen was heerlijk van smaak en had qua opmaak wel die uitstraling die je verwacht bij zo’n locatie.

JN at 22 September 2021
Verified

8.7 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 8

Een mooie ambiance, heerlijk gegeten en zeer vriendelijk geholpen! Mede dankzij deze "ingrediënten" een fijne avond gehad.

L en L at 19 September 2021
Verified

Map All restaurant deals in Ellecom

Show phone number

About Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Cuisine: Mediterranean

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor is located in Ellecom close to the bustling city of Arnhem. The restaurant is located on the edge of National Park Veluwezoom which offers a wonderful afternoon in beautiful nature. The atmosphere is very cozy and allows you to completely unwind. At Fletcher Landgoed Hotel Avegoor you can enjoy a delicious dinner inspired by international influences. The culinary experience is made complete by the use of fresh products from the region. Experience it for yourself! Book a table at Fletcher Landgoed Hotel Avegoor.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Ellecom

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free