Da Vinci*

€€€
9,3 (35 reviews)

What 35 people say about Da Vinci*

9.3 Based on 35 reviews. 0% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Een fantastische ervaring in een gastvrije omgeving"
8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Het vier gangen diner was geweldig en de wijnen waren heel bijzonder. Absoluut een heel bijzondere ervaring.

Robert at 31 May 2016

"Top"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

We hebben een hele fijne avond gehad. Het eten was heel speciaal en top verzorgd. De bediening was heel professioneel en vriendelijk en het is een stijlvolle omgeving. Kortom: alles klopte.

Hettie Duijsters at 30 May 2016

"een etentje met fijnproeven"
9.3 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 9

Wat gaat er boven super.? Top wijnen, fantastisch eten en een heel leuk team

Ad van Gool at 30 May 2016

"een etentje met fijnproeven"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Een perfect avond, de ene mondverwennerij na de ander. Wijnen van een super goed niveau, en een team wat je een heel ontspannen gevoel geeft. Je weet van te voren dat je nooit klaar bent met de prijs die aangeboden wordt, er komen altijd nog wat extra dingetjes bij. Maar daar hoef je ook geen spijt van te hebben. Ee...

Read full review

Een perfect avond, de ene mondverwennerij na de ander. Wijnen van een super goed niveau, en een team wat je een heel ontspannen gevoel geeft. Je weet van te voren dat je nooit klaar bent met de prijs die aangeboden wordt, er komen altijd nog wat extra dingetjes bij. Maar daar hoef je ook geen spijt van te hebben. Een avondje Da Vinci, is een avond van relaxen en eten en drinken van de bovenste plank. en ja, dat kost iets, maar je krijgt ook heel wat.

Ad van Gool at 30 May 2016

8.3 Cuisine 10 | Service 7 | Atmosphere 8

Uitstekend en zeer verfijnd eten. Het type kookstijl is ons goed bevallen; het werkelijk bereiden van de ingrediënten op een interessante manier en niet alleen maar experimenteel bezig zijn.
Het rabarber dessert was exceptioneel goed en de wijnen uit het arrangement waren goed gekozen. Minpunt, er werd opvallend z...

Read full review

Uitstekend en zeer verfijnd eten. Het type kookstijl is ons goed bevallen; het werkelijk bereiden van de ingrediënten op een interessante manier en niet alleen maar experimenteel bezig zijn.
Het rabarber dessert was exceptioneel goed en de wijnen uit het arrangement waren goed gekozen. Minpunt, er werd opvallend zuinig geschonken met de wijn terwijl de prijs niet min was.
Maar zeker een aanrader!

Ghislaine at 27 May 2016

Map All restaurant deals in Maasbracht

Show phone number

About Da Vinci*

-

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Maasbracht

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free