Fitzgerald*

French, Classic, Modern | €€€ | Menu
9,4 (13 reviews)

What 13 people say about Fitzgerald*

9.4 Based on 13 reviews. 0% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Heerlijk gegeten met een prima service"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hadden voor een 5 gangen diner gangen diner gereserveerd, maar kregen in totaal 9 gerechtjes! Vanaf het moment van binnenkomst voelden we ons relaxt. Eerst aan de bar een drankje gedaan, toen naar een mooie tafel gebracht. Iedere tafel is zo ingedekt dat je overal je 'personal space' hebt, iets wat ik zelf erg pr...

Read full review

We hadden voor een 5 gangen diner gangen diner gereserveerd, maar kregen in totaal 9 gerechtjes! Vanaf het moment van binnenkomst voelden we ons relaxt. Eerst aan de bar een drankje gedaan, toen naar een mooie tafel gebracht. Iedere tafel is zo ingedekt dat je overal je 'personal space' hebt, iets wat ik zelf erg prettig vind. Elk gerechtje was mooi in balans en de wijnen die we erbij hebben genomen pasten prima bij de gerechten. Zelfs een half glas rode wijn van het huis gekregen, om te proberen bij een van de gerechten. Naar onze mening zeker een kanshebber voor een Michelinster!

Theo at 23 June 2017

"Heerlijk avondje"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Na een keurige ontvangst kregen we een gezellige ronde tafel met als voordeel een overzicht over een groot deel van het restaurant. Ruim opgezet, rustig maar niet "te" en met een hier en daar passend retro interieur is Fitzgerald aangenaam vertoeven.
Het 6 gangen diner was verrassend en bevatte een vleugje Thais, g...

Read full review

Na een keurige ontvangst kregen we een gezellige ronde tafel met als voordeel een overzicht over een groot deel van het restaurant. Ruim opgezet, rustig maar niet "te" en met een hier en daar passend retro interieur is Fitzgerald aangenaam vertoeven.
Het 6 gangen diner was verrassend en bevatte een vleugje Thais, gecombineerd met hollands wild. Vooral de langoustine was een toppertje.
Jammer dat je aan het eind van de avond niet het idee hebt dat het feit dat het de restaurantweek is je enig voordeel oplevert. Maar dat is bij de andere (ster) deelnemers meestal niet anders.
Al met al een heerlijke avondje uit en zeker voor herhaling vatbaar.

Hans & Monique at 04 December 2016

"Outstanding evening "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Really enjoyed the food wine and service. Couldn't fault anything. Thanks Fitzgerald for memorable night.

See you again real soon.

Ben lengyel at 04 December 2016

"Lekker hoor!"
8.3 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten in dit hippe restaurant wat werkelijk waar schitterend oogt bij nacht. Van de 6 gangen waren er 5 heerlijk. De akoestiek is wat minder je moet best hard praten. Wij hadden een heerlijk wijn arrangement alleen die had van mij wel wat synchroner met de maaltijd mogen lopen. Het glas was half leeg voor...

Read full review

Heerlijk gegeten in dit hippe restaurant wat werkelijk waar schitterend oogt bij nacht. Van de 6 gangen waren er 5 heerlijk. De akoestiek is wat minder je moet best hard praten. Wij hadden een heerlijk wijn arrangement alleen die had van mij wel wat synchroner met de maaltijd mogen lopen. Het glas was half leeg voordat we de bijpassende maaltijd kregen. De bediening zat nog niet helemaal in de 'flow'. Het was niet vervelend hoor ze waren verder vriendelijk en behulpzaam en we hebben even goed een top avond gehad.

Joan at 04 December 2016

"Restaurant Fitzgerarld, een aanrader!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten, verrassende combinaties, echt een streling voor de smaakpapillen!
Vriendelijke bediening en een enthousiaste uitleg over het eten.
Een sfeervol restaurant, een echte aanrader!

Gerd Dekker at 03 December 2016

Map All restaurant deals in Rotterdam

Show phone number

About Fitzgerald*

Cuisine: French, Classic, Modern

Fitzgerald Restaurant is named after the famous writer Francis Scott Fitzgerald. The writer who once said: "To much of anything is bad, but to much champagne is just right". That is why there is a great extensive wine list with a huge choice from different wind directions and in many styles. The kitchen, led by Michael Verhagen, cooks on a classic basis with a modern international twist and is one of the most interesting in the Rotterdam area. The interior is a beautiful mix of modern design and vintage classics. In short, a wonderful place to enjoy a gourmet lunch or dinner.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free