Knife fork icon red

Auguste

9,3 (90 reviews)
88%

What 90 people say about Auguste

9.3 Based on 90 reviews.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten en erg aardige bediening!

Angele Van der Horst at 04 July 2021
Verified

8.0 Cuisine 7 | Service 10 | Atmosphere 7

Eten bij Auguste is gelijk een rit in een achtbaan, in volle vaart naar hoogte en dieptepunten. De ontvangst en bediening zijn prima in orde hoewel je jezelf wel af moet vragen of bij een restaurant met deze pretenties en dito prijsstelling een meer seniore bediening niet beter op zijn plaats zou zijn. Zolang het vi...

Read full review

Eten bij Auguste is gelijk een rit in een achtbaan, in volle vaart naar hoogte en dieptepunten. De ontvangst en bediening zijn prima in orde hoewel je jezelf wel af moet vragen of bij een restaurant met deze pretenties en dito prijsstelling een meer seniore bediening niet beter op zijn plaats zou zijn. Zolang het visgerechten betreft heeft de chef het redelijk tot goed in de vingers maar vleesgerechten vallen negatief uit de toon, qua smaak, bereiding en garing. Dit doet ook opgeld bij de begeleidende garnituren. Bij de opbouw van de begeleidende wijnen is wel nagedacht over een opbouw maar missen teveel wijnen body en karakter. Het dessert was prima in orde gelijk de wijn welke er bij werd geschonken. De locatie is prima, jammer alleen van de gierende brommers die continu over de Straatweg racen waardoor een deel van het plezier van `in de tuin eten` werd weggenomen. Overal luidt de conclusie dat met wat meer aandacht voor de gerechten & wijnen het bij Auguste prima toeven kan zijn, echter, op dit moment is de prijs & kwaliteit verhouding behoorlijk uit het lood.

Martin Monster at 01 July 2021
Verified

9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Prachtig restaurant, waar we heerlijk hebben gegeten.

Jan De Jong at 01 July 2021
Verified

"Geweldig"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heb mijn vriendin zaterdagmiddag getrakteerd voor haar verjaardag en we waren zeer blij verrast. De gerechten waren prachtig opgemaakt en smaakten heerlijk. De bediening zeer vriendelijk en attent. We komen zeker terug.

Anja Hartman at 27 June 2021
Verified

8.7 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 8

Vijf gangen lunch was voortreffelijk met perfect wijn arrangement. Bediening was top! Hard op weg naar de eerste ster.

Arie at 21 June 2021
Verified

Map All restaurant deals in Maarssen

Straatweg 144 3603CS Maarssen

About Auguste

Cuisine: Seafood, French, Modern

About Auguste
Restaurant Auguste is located on the edge of the beautiful Maarssen and in the beautiful water-rich municipality of Stichtse Vecht. A restaurant with a rich culinary history that is now continued in a classic / modern style by chef Boy van Rijn.
The hard-working Auguste team knows how to inspire the guests' taste buds time and again by means of exclusive culinary delights. In addition to the delicious dishes, there is also an extensive wine list with several great wines. Auguste is the perfect place for an unforgettable night out!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Maarssen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free