Knife fork icon red

Auguste

9,3 (90 reviews)
88%

What 90 people say about Auguste

9.3 Based on 90 reviews.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Top zaak *"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Geweldig restaurant van vrienden al gehoord dat het een geweldig restaurant was. Maar dit overtrof onze verwachtingen. Eten is echt geweldig was een mooie smaken. De bediening is keurig, kundig en zeer vriendelijk.

Tamara de vlieger at 21 May 2021

"Auguste: Champions league!"
9.7 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 10

Afgelopen zondag bij Auguste op terras gezeten voor de lunch, 7 gangen: heerlijke stoelen, mooie planten, warme straalkachel van achter, heerlijk! We begonnen met Hashimi en Gruner Veltliner, top! Daarna krab/kaviaar met een lichte Campernaud Rose uit de Provence, en toen: lagostines met hazelnootsaus, met Sauvignon...

Read full review

Afgelopen zondag bij Auguste op terras gezeten voor de lunch, 7 gangen: heerlijke stoelen, mooie planten, warme straalkachel van achter, heerlijk! We begonnen met Hashimi en Gruner Veltliner, top! Daarna krab/kaviaar met een lichte Campernaud Rose uit de Provence, en toen: lagostines met hazelnootsaus, met Sauvignon, geweldig, alleen dit gerecht is de reis naar Maarsen meer dan waard (voor de liefhebbers). Nog vier gerechten, opmerkelijk genoeg geen vlees, met prachtige wijnen, allemaal ingeleid door somnelier Sascha van Maarseveen, mooie info, soms met vleugje humor.
Auguste, zou me niks verbazen als het nieuwe team de Michelin ster van vroeger weer snel terugkrijgt!

Willem uit Amsterdam at 19 May 2021

"Geweldig "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Hier afgelopen zondag geweest. Eten is geweldig en de sommelier kan erg mooi vertellen. Complimenten voor het prachtige terras.

Echt een aanrader

Ravenzwart at 19 May 2021

"Titus in Megen, voor ons een negen!! "
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Wij reden vanuit Amsterdam via het industriegebeid van Oss-Oost naar Megen: een klein pittoresk dorpje, grote kerk, en grote pleinen met veel bomen. Daar ligt ook het gloednieuwe restaurant Titus, van binnen fraai, maar wij zaten buiten, op het zonovergoten terras. Na een goede start met champagne, Hashimi van tonij...

Read full review

Wij reden vanuit Amsterdam via het industriegebeid van Oss-Oost naar Megen: een klein pittoresk dorpje, grote kerk, en grote pleinen met veel bomen. Daar ligt ook het gloednieuwe restaurant Titus, van binnen fraai, maar wij zaten buiten, op het zonovergoten terras. Na een goede start met champagne, Hashimi van tonijn en zalm, met rettich, komkommer en saus van soja, top van de top! (zie foto) Daarna aspergesoep met roerei, steeds met bijpassende wijnen, heerlijk. Hoofdgerecht het witte goud, asperges met ravioli, en een heerlijk dessert met ijs en vruchtentaartje. Vriendelijke, patron heeft ook veel humor, in een woord: top!

Willem at 17 May 2021
Verified

"Je voelt je echt avondje uit"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Aanrader, heerlijke wijnen

Hank Scholten at 18 October 2020
Verified

Map All restaurant deals in Maarssen

Straatweg 144 3603CS Maarssen

About Auguste

Cuisine: Seafood, French, Modern

About Auguste
Restaurant Auguste is located on the edge of the beautiful Maarssen and in the beautiful water-rich municipality of Stichtse Vecht. A restaurant with a rich culinary history that is now continued in a classic / modern style by chef Boy van Rijn.
The hard-working Auguste team knows how to inspire the guests' taste buds time and again by means of exclusive culinary delights. In addition to the delicious dishes, there is also an extensive wine list with several great wines. Auguste is the perfect place for an unforgettable night out!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Maarssen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free