Knife fork icon red

Prinz Wolf

8,4 (14 reviews)

What 14 people say about Prinz Wolf

8.4
(14 reviews)
Food
8.9
Service
8.3
Atmosphere
7.9
Write a review

"Goed eten op de Prinsengracht!"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Gisteren erg lekker gegeten bij Prinz Wolf, onze eerste ervaring. Begonnen met heerlijk oesters en daarna zowel de klassieke, Aziatische als de knolselderievariant geproefd. Buitengewoon vers, fris en lekker. Voeg dat bij heerlijke wijnen en de super bediening en het mag duidelijk zal zijn dat we hebben genoten. Komen zeker terug. Goed concept!!

Dolf van Veen at 21 July 2018

"Voldeed niet aan verwachtingen"
7.0 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 7

Bij binnenkomst werden we al teleurgesteld: onze jassen konden niet worden opgehangen(?). Veel te veel kleine tafeltjes waarbij je met de rug tegen de muur zit en naar elkaars zij zit te kijken. Mijn mooie lange kante moest aan een haakje aan tafel waardoor deze deels op de grond lag te slepen en toen ik vroeg of ze...

Read full review

Bij binnenkomst werden we al teleurgesteld: onze jassen konden niet worden opgehangen(?). Veel te veel kleine tafeltjes waarbij je met de rug tegen de muur zit en naar elkaars zij zit te kijken. Mijn mooie lange kante moest aan een haakje aan tafel waardoor deze deels op de grond lag te slepen en toen ik vroeg of ze hem konden ophangen, hebben ze hem met veel moeite op een lege stoel ergens gelegd. Ik vond dat niet kunnen eigenlijk. Leuk idee die kleine tafels maar ik vind het niets. De hoge krukken zagen er ook niet comfortabel uit zonder rugsteun. De wijn was heerlijk. Service was prima. We hadden veel verwacht van het eten. Bisque was veel te zout en koud. De steak was gewoontjes en viel tegen voor een tartaria. Buikspek was daarentegen zalig. Hele goede en hete koffie! Ik kom helaas niet terug en raad het ook niet aan.

Lisanne at 18 March 2018

8.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 10

Heerlijk, modern restaurant met verrassende gerechten voor een vriendelijke prijs. Leuke enthousiaste bediening.

Nico Gerritsen at 18 March 2018

"Heerlijk gegeten"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Een heerlijke avond gehad. Zalige oesters en tartaar. Deal diningcity is absoluut aan te raden! En voor de niet koolhydraat eters een uitkomst.
Vriendelijk personeel

Yvette at 16 March 2018

"Diner @Prinz Wolf"
7.7 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 7

Heerlijk eten. Personeel kon de service beter geven, dat was matig. Maar voor gewoon een avondje eten is het prima wel aan de hoge kant geprijsd.

XXX at 16 March 2018

Map All restaurant deals in Amsterdam

PRINSENGRACHT 411 1016 HM Amsterdam

About Prinz Wolf

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free