Knife fork icon red

ML*

8,9 (87 reviews)

What 87 people say about ML*

8.9
(87 reviews)
Food
9.2
Service
8.7
Atmosphere
8.7
Write a review

7.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 8

Mooie ambiance, centraal gelegen en vriendelijke bediening. Het eten was lekker, van goede kwaliteit en met zeer veel zorg bereid! Echt top! Voor ons was het iets te veel poespas en te veel smaken op het bord, wij zijn toch meer van de 'eerlijke' keuken (voldeed het hoofdgerecht meer aan). Al is dit zeker leuk een k...

Read full review

Mooie ambiance, centraal gelegen en vriendelijke bediening. Het eten was lekker, van goede kwaliteit en met zeer veel zorg bereid! Echt top! Voor ons was het iets te veel poespas en te veel smaken op het bord, wij zijn toch meer van de 'eerlijke' keuken (voldeed het hoofdgerecht meer aan). Al is dit zeker leuk een keer mee te maken! Waar eet je nu een virtueel tuintje! Amuses en friandieses ook lekker en uitgebreid. Allen jammer dat het personeel de wijnen niet uitlegd en wel meer vergat uit te leggen (om uitleg van de kazen moesten we vragen). Kortom, het eten is top, de bediening kan stukken beter.

x at 26 August 2010

8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Uitstekend gegeten! Heerlijke verassende gerechten van hoog niveau. Zeker voor herhalng vatbaar...!

Marco Deen at 25 August 2010

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het eten was heel erg goed en met zorg gemaakt. De service was perfect, je gaat met een bijzonder gevoel naar huis. Ik denk dat dit het leukste restaurant is in Haarlem.

Sabina Gerritsen at 25 August 2010

9.3 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 9

De ontvangst was al heel erg vriendelijk, Na aan tafel gebracht te zijn kregen we een chips van bier in heel futuristische houder, hierna een amuse die er uitzag als een paddestoel, maar heel verrassend smaakte.Hierna volgde een kopje soep, maar dan ook echt in kopje, gazpazzio met een topje van ananas mouse. Al de...

Read full review

De ontvangst was al heel erg vriendelijk, Na aan tafel gebracht te zijn kregen we een chips van bier in heel futuristische houder, hierna een amuse die er uitzag als een paddestoel, maar heel verrassend smaakte.Hierna volgde een kopje soep, maar dan ook echt in kopje, gazpazzio met een topje van ananas mouse. Al deze gerechten waren over heerlijk en met een super uitleg en bediening. Hierna een gerecht van vis geserveerd op een leisteen wat er ook weer geweldig uitzag. Nog steeds niet klaar want er volgde een stukje kalfsvlees met een overheerlijke jus en een over heerlijke jus erbij met garnituur ook weer fantstisch opgemaakt. Hierna konden wij kiezen uit iets zoet of kaas. Het zoetje was ook weer opgediend op de leisteen (koud) en de kaas op een mooi glazen bord met een stukje vijgenbrood (heel dun)en speciaal soort krentenbrood (ook heel dun) op een warme leisteen.
Bij de koffie kregen we ook weer op verrassende manier drie aparte lekkertjes op een glas(omgekeerd) geserveerd.
Ik kan niet anders zeggen dat wij de hele avond zeer verrast werden en een hele goede en vriendelijk bediening hebben mogen meemaken.
Wij komen zeker nog een keer terug

Cocky van Rossum at 25 August 2010

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Heerlijke gerechten met veel fantasie gemaakt.
Vooraf ben ik nog benaderd ivm speciale wensen, dus mijn zwangere vrouw had een op maat gemaakt menu.

Jeroen van Tricht at 25 August 2010

Map All restaurant deals in Haarlem

Klokhuisplein 9 2011 HK Haarlem

About ML*

Restaurant ML is located in the heart of the atmospheric national monument on the Klokhuisplein. The restaurant is located in the courtyard of former printer Johan Enschedé and in the old style room of the former residence of the Enschedé family. The elegant cuisine of chefs Mark Gratama and Kevin Kion is daring due to the exciting combination of flavors.

The decor is sleek and modern and forms a great background for the culinary sensations that chefs Mark Gratama and Kevin Kion and their kitchen team present. Daily fresh and exclusive products are used in the kitchen of restaurant ML *. Every day, people cook with love and look for surprising taste combinations. The style of chef Mark Gratama stands out for his large palette of flavors. His kitchen is playful and pushes the boundaries of tradition and innovation. Balance is a requirement for him, but he is always looking for excitement. The thoughtful combinations show his respect for the rich French cuisine and the inspiration he finds in challenging techniques from modern, international cuisine.

From the restaurant you have a good view of the open kitchen and you can see very well with the passion and attention the dishes are prepared.

Hostess Liane Gratama leads a young, professional brigade. Together with sommelier Tim Jesse, they keep a close eye on the price-quality ratio in the wine list. It is therefore not a book with only big names from the classical areas, but a true enthusiasts card with many own finds that accompany the dishes in a subtle way.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Haarlem

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free