Knife fork icon red

Parkzicht

8,8 (48 reviews)

What 48 people say about Parkzicht

8.8
(48 reviews)
Food
8.8
Service
9.1
Atmosphere
8.5
Write a review

"zeer aangenaam"
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Zeer prettige bediening, je voelt je gast en ondanks deal alle ruimte voor eigen wensen. Een kok die zijn vak verstaat en er werk van maakt mooie gerechten te presenteren.

boomer at 15 October 2020
Verified

"Lekker eten, maar weet wat je kiest"
7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

Bij binnenkomst werden we meteen naar een tafel begeleid. De bediening was vriendelijk en legde een pen voor ons neer, zei dat we voor de restaurant week kwamen, dus geen menu nodig hadden een liep prompt weg. We hadden niet eens drankjes kunnen bestellen, en waar de pen voor was wisten we ook niet. Na 15min kwam ee...

Read full review

Bij binnenkomst werden we meteen naar een tafel begeleid. De bediening was vriendelijk en legde een pen voor ons neer, zei dat we voor de restaurant week kwamen, dus geen menu nodig hadden een liep prompt weg. We hadden niet eens drankjes kunnen bestellen, en waar de pen voor was wisten we ook niet. Na 15min kwam een andere langs die gelukkig wel drankjes op kwam nemen. De pen werd ook meegenomen. We denken dat het voor het invullen van de contactgegevens was, maar waar we dat op moesten invullen was ons niet duidelijk, want we hadden niks verder gekregen.

Wat betreft het eten ; het voorgerecht en tussengerecht waren erg lekker! We bergen er zeer van genoten.
Het hoofdgerecht was in vergelijking erg tam en saai, met relatief minder smaak. Dat vonden we erg jammer. Later kijkend op de kaart stonden er wel interessante gerechten tussen, dus normaliter zal het vast beter zijn.
Het dessert was lekker al was het mij niet helemaal duidelijk hoe de twee elementen bij elskaar zouden moeten passen. Beide waren lekker, maar een bijpassende combinatie vond ik het niet.

Al met al was het eten overwegend goed tot zeer goed, de bediening was vriendelijk al mogen ze wel iets vaker vragen of je nog iets wilt drinken. Dat zou hun omzet ook goed doen. Verder een hele fijne avond gehad!

Small 88543ad67f
Tula at 01 October 2020
Verified

"Compleet plaatje"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

We waren aangenaam verrast door het eten en de service was geweldig. We werden goed verzorgd.

Jeannette Parvani at 28 September 2020
Verified

8.0 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 7

Vriendelijke bediening, goed wijnadvies, verzorgd en smakelijk eten.

Franklin at 28 September 2020
Verified

"Uitstekend gegeten"
8.0 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten. Er staat een uitstekende kok in de keuken. Eten is verfijnd en ruim voldoende. Prima wijnen op de kaart.
Bediening laat iets te wensen over. Niet onaardig maar checken niet of alles oké is of dat je misschien nog iets wil drinken of iets dergelijks.. wij hadden bijv het eten eerder op tafel dan de...

Read full review

Heerlijk gegeten. Er staat een uitstekende kok in de keuken. Eten is verfijnd en ruim voldoende. Prima wijnen op de kaart.
Bediening laat iets te wensen over. Niet onaardig maar checken niet of alles oké is of dat je misschien nog iets wil drinken of iets dergelijks.. wij hadden bijv het eten eerder op tafel dan de wijn.. net erg maar klopt niet helemaal. Geen vraag of je nog iets bij dessert wil drinken. Ze hadden aan ons meer kunnen verdienen met wat meer enthousiasme.
Maar ondanks dat zeker aan te bevelen! We komen terug.

Annette Verweijen at 27 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Nijmegen

Kelfkensbos 34 6511 TB Nijmegen

About Parkzicht

Restaurant Parkzicht is the newest addition to the Kelfkensbos, right across the historic Valkhofpark. 

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Nijmegen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free