Knife fork icon red

Restaurant Kronenburg

€32.50

Excellent 3 course lunch

Restaurant Kronenburg

9,2 (7 reviews)

Excellent 3 course lunch €32.50

Reserve a table

Deal
Excellent 3 course lunch
€32.50

A visit to restaurant Kronenburg in Amstelveen is unexpected, accessible, atmospheric and above all pure enjoyment. Chef Tom Sinselmeijer and the hospitable service at this beautiful location ensure an unforgettable experience of taste and atmosphere.

With whom will you come and enjoy the amazing 3-course lunch for only € 32.50?

Reserve a table Reserve a table

Deal
Delicious 3 course dinner including a sparkling aperitif
€37.50

Culinary enjoyment at the best restaurant in Amstelveen, which is restaurant Kronenburg! Here you will become acquainted with the culinary creativity of chef Tom Sinselmeijer. You can choose to have several smaller dishes spread over several courses, to turn your visit into a special taste experience.

Enjoy the delicious 3 course dinner including a sparkling aperitif, now for only € 37.50.

Reserve a table Reserve a table

Deal
Luxury 6 course Gault&Millau dinner
€52.50

In the middle of Amstelveen, you will find the beautiful restaurant Kronenburg. A little hidden, you find yourself in an oasis of peace where you can relax culinary. The chef serves dishes that contain a pleasant combination of flavors and structures.

Experience the culinary passion of the professional team during the luxurious 6-course dinner, now for only € 52.50.

Reserve a table Reserve a table

What 7 people say about Restaurant Kronenburg

9.2
(7 reviews)
Food
9.3
Service
9.4
Atmosphere
8.9
Write a review

"Oase van rust tussen de flatgebouwen."
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Los van het feit dat de bediening perfect was bleek men zeer goed op de hoogte van de vooraf opgegeven allergie. Hier werd perfect door bediening en keuken op ingespeeld. Vooraf makreel gegaard in zuur, een toppertje, terwijl ik geen grote visliefhebber ben! Bij het hoofdgerecht viel met name, naast het perfecte vle...

Read full review

Los van het feit dat de bediening perfect was bleek men zeer goed op de hoogte van de vooraf opgegeven allergie. Hier werd perfect door bediening en keuken op ingespeeld. Vooraf makreel gegaard in zuur, een toppertje, terwijl ik geen grote visliefhebber ben! Bij het hoofdgerecht viel met name, naast het perfecte vlees, de aubergine creme met Ras el Nahoet op, heerlijk. Voor de dame aan tafel kwam het heerlijke dessert en voor mij een heerlijk kaasplankje van Kes. ( Geen toeslag hiervoor waar veel restaurants hier €. 7.50 voor rekenen..) Bij dit alles dronken wij een heerlijke Pinot Grigio. Wij komen zeker nog een keer terug.

Hans ter Horst at 21 March 2018

"Sjiek"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Het oogt zeer sjiek dit restaurant als je binnen komt. Het interieur is strak en modern, zwart en koper. De stoelen zitten goed, maar wat opviel was dat ze niet helemaal heel zijn.
Het personeel is vriendelijk, niet opdringerig, attent.
We hadden het restaurant week menu, verrassing van de chef. Met een extra gan...

Read full review

Het oogt zeer sjiek dit restaurant als je binnen komt. Het interieur is strak en modern, zwart en koper. De stoelen zitten goed, maar wat opviel was dat ze niet helemaal heel zijn.
Het personeel is vriendelijk, niet opdringerig, attent.
We hadden het restaurant week menu, verrassing van de chef. Met een extra gang erbij. Voor mij werd het gerecht aangepast aangezien ik geen vis eet.
Het zijn mooie plaatjes op het bord, en ook nog eens een behoorlijke portie.
Het smaakte ook voortreffelijk.
Wel zonde was dat een aantal zwarte borden blutsen hadden, doet iets af van de uitstraling van het gerecht.

Sander at 30 September 2017

"Boven ons verwachting"
8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Al lange tijd wil ik graag Restaurant Kronenburg proberen. Dus, eindelijk konden wij deze gelegenheid tijdens Restaurant Week gebruiken en het resultaat was boven onze verwachting. Het was verbazing aangenaam.
Ze hebben een mooi menu gesteld en het smaakte prima. Ook, zijn ze flexibel met hoofdgerecht. Mijn ta...

Read full review

Al lange tijd wil ik graag Restaurant Kronenburg proberen. Dus, eindelijk konden wij deze gelegenheid tijdens Restaurant Week gebruiken en het resultaat was boven onze verwachting. Het was verbazing aangenaam.
Ze hebben een mooi menu gesteld en het smaakte prima. Ook, zijn ze flexibel met hoofdgerecht. Mijn tafelgenoot wilde bijgerecht als hoofdgerecht hebben, en het was geen probleem. Het was niet te weinig en niet te veel (wij hebben een extra huis gemaakt frieten besteld, maar wij konden het helaas niet op).
Het personeel was ook aardig en behulpzaam. Alleen, was het jammer dat wij eigen mineraalwater zelf pakken en inschenken. Het was zaterdagavond en er was ook een feest in de aparte zaal, dus het was natuurlijk begrijpelijk.
Wij hebben hier lekker gegeten en wij willen graag snel terug.

Anoniem at 06 April 2017

"kennismaking met Kronenburg"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

In het kader van de Restaurantweek hebben we kennisgemaakt met Kronenburg. Een goede manier om klanten aan te trekken of juist niet. In Kronenburg hebben wij heerljik gegeten en zijn goed bediend. We hadden absoluut niet het gevoel dat wij er "voor een koopje" zaten, in tegenstelling tot eerdere ervaringen met de Restaurantweek. Wij komen zeker een keer terug.

FennaKA at 18 October 2016

"Restaurant Kronenburg"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

The restaurant is situated in a beautiful location with glass fronts overlooking a lake. The very stylish, up-market interior was clean and inviting. The food was beautifully presented and tasted absolutely delicious. Service was friendly and faultless. We will definitely be returning! Highly recommended.

Andrea at 09 April 2016

Map All restaurant deals in Amstelveen

Prof. E.M. Meijerslaan 6 1183 AV Amstelveen

About Restaurant Kronenburg

Restaurant Kronenburg is located in the middle of Amstelveen, between the old city center, the Amsterdam forest and the busy Zuidas. A little hidden away you will find yourself in an oasis of peace where we would like to welcome you for business, with your friends or family. We would like to invite you to come and experience the culinary passion of our professional team during a lunch or dinner.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amstelveen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free