What 141 people say about De Rozario*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Genoten van de smaakvolle gerechten en gastvrije bediening daarbij mooi wijnen uit de Piemonte bij restaurant J de Rozario
Geweldig, fijne middag gehad! Complimenten voor de chef en zijn team!!!
Wat een ervaring! Heerlijk eten, aanrader!
Heerlijk gegeten , je proef de Indonesische roots door de gerechten heen . De signature dish , rendang, hoog op smaak , bijna net zo lekker als me schoonmoeder
Het werd weer eens tijd voor een culinair avontuur bij Jermain en zijn team en ons te laten verrassen met zijn inspiraties van de Indonesische keuken, maar dan anders.
Het was weer een culinair reisje met schitterende gerechten met oog voor detail en verrassende smaken, een overheerlijke 9 gangen lunch met soms ver...
Het werd weer eens tijd voor een culinair avontuur bij Jermain en zijn team en ons te laten verrassen met zijn inspiraties van de Indonesische keuken, maar dan anders.
Het was weer een culinair reisje met schitterende gerechten met oog voor detail en verrassende smaken, een overheerlijke 9 gangen lunch met soms verfijnde en soms een pittige touch.
De sfeer van het restaurant is gastvrij en gezellig, de inrichting is anders maar zeer smaakvol en belangrijk er heerst een ontspannen sfeer, mooi tafellinnen en mooie presentatie op mooi verrassend servies of andere wijze maken het compleet.
Het personeel is zoals altijd zeer vriendelijk en attent met kennis van het menu.
Zowel aan tafel en bij het verlaten van het restaurant buiten nog even een praatje en nog even van gedachten gewisseld over zijn en onze levensfilosofie.
Down to earth, de balans in het leven, het geven en nemen, petje af hoe Jermain in het leven staat.
Kortom het was een hele fijne middag waar we weer met genoegen aan terug denken, wie wat anders wil zeker eens reserveren bij de Rozario, wij blijven idg terugkomen voor een volgend culinair avontuur in Helmond.
Map All restaurant deals in Helmond
About De Rozario*
Exciting, surprising and worldly. De Rozario's dishes shake you awake and put you on the edge of your seat. No limitations, full of passion and remarkably pure. Let yourself be inspired.
Cooking with the head and with the heart. Crossing borders and playing with feeling and taste. An own signature. Your own vision. From sketching to cooking. From tasting to experiencing. Dishes with a soul and a story. Each dish is unique and is accompanied by a special selection of wines or sparkling cocktails.
Jermain learned the trade at a later age. At 21, he started as a host and fell in love with the profession. He took his first serious steps in the kitchen at the age of 25. From restaurants De Raymaert and 't Parlement, he ended up in 2-star restaurant De Lindehof in Nuenen. His talent was discovered by Soenil Bahadoer and, without any diplomas, he was promoted to chef de partie. In 2014 he became Variation Chef of the Year. Jermain cooks from his feelings and just like life, that can be different every day.