The Bishop

€€€
9,7 (20 reviews)
89% recommended

The Bishop

€€€
9,7 (20 reviews)
89% recommended

What 20 people say about The Bishop

9.7 Based on 20 reviews. 89% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het eten was heerlijk en zag er mooi uit. Het voorgerecht (een combinatie van garnalen en onder andere komkommer) was naar mijn smaak weinig subtiel en te zuur. De overige gerechten waren super. Eindelijk een restaurant dat naar mijn mening het moeilijkste onderdeel van koken perfect beheerst. Dat is vis bakken / gr...

Read full review

Het eten was heerlijk en zag er mooi uit. Het voorgerecht (een combinatie van garnalen en onder andere komkommer) was naar mijn smaak weinig subtiel en te zuur. De overige gerechten waren super. Eindelijk een restaurant dat naar mijn mening het moeilijkste onderdeel van koken perfect beheerst. Dat is vis bakken / grillen die gaar en niet droog is. De zeebaars was dus fantastisch!! Dank voor deze mooie smaakbeleving. Het sterkt mij in de discussie met andere restaurants die beweren, dat ze de vis precies goed bereid hebben.

Peter Eskens at 11 October 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

In de restaurantweek een 4-gangen diner voor 37.5e gereserveerd, aldaar kunnen upgraden voor 8e naar een 5-gangen diner en er een heerlijk aperitief bij genomen. Het restaurant is intiem, authentiek en toch is het duidelijk te zien dat aan alles is gedacht. Vooraf stelde de gastvrouw/ober zich aan ons voor en dacht ...

Read full review

In de restaurantweek een 4-gangen diner voor 37.5e gereserveerd, aldaar kunnen upgraden voor 8e naar een 5-gangen diner en er een heerlijk aperitief bij genomen. Het restaurant is intiem, authentiek en toch is het duidelijk te zien dat aan alles is gedacht. Vooraf stelde de gastvrouw/ober zich aan ons voor en dacht goed met ons mee gedurende het diner. Niets was gehaast, maar liet ook niet op zich wachten. We werden gevraagd of we al aan de volgende gang wilde beginnen en elk gerecht en elke wijn werd uitgelegd en er was genoeg kennis van zaken om eventuele vragen over het gerecht of de wijn te beantwoorden.
Het eten zelf was heerlijk. De Iberico varkenswang smolt praktisch op je tong en de polenta met paddenstoelen was erg goed op smaak. In totaal hebben we er bijna 3,5 uur gezeten en kunnen wij het iedereen aanraden.

Martin at 10 October 2019
Verified

"Sfeervol genieten in karakteristieke omgeving "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Leuk diner met bijzondere smaken bij de verschillende gerechten. De bediening is werkelijk top, veel aandacht voor de gasten. Prima uitleg bij gerechten en wijnen. Een aanrader.

Ron Storm at 08 October 2019
Verified

"Top restaurant, heel gastvrij, heerlijk gegeten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben al een aantal keer gegeten bij The Bishop. Elke keer met veel genoegen. Ook deze keer was het weer een top avond. We zijn zeer gastvrij ontvangen en geholpen. Het eten en de bijpassende wijnen waren weer van top niveau.

Jan-Willem at 07 October 2019
Verified

"Vijf sterren!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij komen héél graag naar the Bishop om ons te laten verwennen. Ook dit keer was het weer een heerlijke avond. We werden persoonlijk ontvangen door Mello die met zichtbare passie dit restaurant runt. Dankzij de prachtige tafel met uitzicht op de keuken konden we ook goed zien hoe zorgvuldig de koks werken. Het vierg...

Read full review

Wij komen héél graag naar the Bishop om ons te laten verwennen. Ook dit keer was het weer een heerlijke avond. We werden persoonlijk ontvangen door Mello die met zichtbare passie dit restaurant runt. Dankzij de prachtige tafel met uitzicht op de keuken konden we ook goed zien hoe zorgvuldig de koks werken. Het viergangen menu was wederom een culinair feestje inclusief wijnarrangement dat uitstekend aansloot bij de heerlijke gerechten. Kortom, vijfsterren ervaring!

Wendela Leeuwenburgh at 26 September 2019
Verified

Map All restaurant deals in Leiden

Show phone number

About The Bishop

Restaurant The Bishop in Leiden is located in a 110-year-old historic building.

The Bishop is considered to be the trusted local restaurant that is passionate about international cuisine. Full of confidence, The Bishop shows their enthusiasm in the culinary dishes that are prepared for you daily. The dishes are pure with a raw edge.

Be pampered by restaurant The Bishop!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Leiden

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free