Knife fork icon red

Fris

8,6 (256 reviews)

What 256 people say about Fris

8.6
(256 reviews)
Food
8.7
Service
8.7
Atmosphere
8.3
Write a review

"bezoek aan Fris"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij hebben weer heerlijk gegeten bij Fris!

Natascha de Smit at Today
Verified

"Fijne avond"
8.3 Cuisine 9 | Service 7 | Atmosphere 9

Fijne ambiance, heerlijke gangen vol verrassende combinaties welke allen vol op smaak waren. Service kan beter, 3 verschillende personen aan tafel en het bestek was tot 2x aan toe niet gepoleerd. Maar... al met al heerlijke avond, opstelling van de tafel is ook prettig waardoor je met je tafelgenoot gerust een gesprek privé kunt voeren. Fijn! Aanrader!

Linda at 18 September 2020
Verified

"Heerlijk gegeten"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

In een ongedwongen sfeer, gezellig avondje uit. Mooie wijn-spijscombinaties.

Chantal Hofs at 18 September 2020
Verified

"Fris nog steeds een topper"
9.3 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 9

Voor het eerst weer bij Fris na de overname door Rick gegeten en dat beviel heel goed. Zijn 6-gangen diner tijdens de restaurantweek was duidelijk anders dan anders, creatieve en zeer smakelijke gerechten. Bijpassende wijnen goed gekozen. Het prijskaartje was er ook naar en was het waard.

Frits B at 17 September 2020
Verified

8.3 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 7

Wij hebben er op straat gegeten bij tropische temperaturen (15 september 2020). De wat schimmige Twijnderslaan biedt genoeg afleiding, maar daar zit je met dit heerlijke eten eerlijk gezegd niet op te wachten, dat verdient alle aandacht. De gerechten zijn zeer gevarieerd en bezorgen je met alle gangen een ware smaak...

Read full review

Wij hebben er op straat gegeten bij tropische temperaturen (15 september 2020). De wat schimmige Twijnderslaan biedt genoeg afleiding, maar daar zit je met dit heerlijke eten eerlijk gezegd niet op te wachten, dat verdient alle aandacht. De gerechten zijn zeer gevarieerd en bezorgen je met alle gangen een ware smaakexplosie, chapeau, je zou dit niet verwachten aan de rafelrand van het centrum van Haarlem. Tip: neem een wijnarrangement met halve glazen, je ontdekt dan zelf wel waarom.

Ap van der Meulen at 16 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Haarlem

Twijnderslaan 7 2012 BG Haarlem

About Fris

The elegant restaurant Fris is located in bustling Haarlem. Here you can enjoy culinary delights from French cuisine with an Asian twist. At restaurant Fris, the menu is changed every eight weeks, so you are constantly surprised by new phenomenal flavor combinations. The sublime dishes in combination with the pleasant casual atmosphere ensures an exceptional experience.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Haarlem

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free