Knife fork icon red

Fris

8,6 (262 reviews)
98%

What 262 people say about Fris

8.6 Based on 262 reviews.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

Lekker gegeten bij Fris, ook al was het menu niet heel erg verrassend. Voorgerecht was filet americain van tonijn, hoofdgerecht runderlende en nagerecht aardbeienijs met basilicummouse.

Het hoofdgerecht vonden we wat tegenvallen. Vlees was wel mals, maar was nog net niet lauw. Weinig groente en rode wijn saus wa...

Read full review

Lekker gegeten bij Fris, ook al was het menu niet heel erg verrassend. Voorgerecht was filet americain van tonijn, hoofdgerecht runderlende en nagerecht aardbeienijs met basilicummouse.

Het hoofdgerecht vonden we wat tegenvallen. Vlees was wel mals, maar was nog net niet lauw. Weinig groente en rode wijn saus was wel aardig maar niet spectaculair.
Nagerecht vonden wij wel erg lekker.

Sfeer was goed, bediening ook. Wat wij wel vervelend vonden is dat er tijdens het hoofdgerecht ongevraagd rode wijn ingeschonken werd en we dit terugzagen op de rekening. Met 6 euro per glas vonden we dit toch wel onaangenaam.

Saskia van Bergen at 25 August 2010

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Voor een 3 gangen menu in de restaurant week was dit klasse.

Willemijn Rotteveel at 25 August 2010

8.0 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 9

zoals het Fris het zelf ook omschrijft, heerlijk eten in een ontspannen sfeer.

bobby zwanenburg at 25 August 2010

8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

Wij waren hier nog nooit geweest, maar het was een heel aangename verrassing. Het enige jammere is de omgeving. Het uitzicht toont ( nette) huizen.

Ellen Beunk-de Vries at 25 August 2010

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Geachte,

Een heel plezierige en ontspannen avond gehad in een sfeervolle omgeving, waar op een terzakekundige en ontspannen wijze meer dan voldoende informatie over de producten werd verteld, de gerechten allen vers en uitermate smaakvol waren en de geserveerde wijnen uitstekend pasten bij de gerechten. Het zuurd...

Read full review

Geachte,

Een heel plezierige en ontspannen avond gehad in een sfeervolle omgeving, waar op een terzakekundige en ontspannen wijze meer dan voldoende informatie over de producten werd verteld, de gerechten allen vers en uitermate smaakvol waren en de geserveerde wijnen uitstekend pasten bij de gerechten. Het zuurdesem brood was bijzonder smaakvol en paste uitstekend bij het geheel van de gerechten.

Victor Philipsen at 24 August 2010

Map All restaurant deals in Haarlem

Twijnderslaan 7 2012 BG Haarlem

About Fris

Cuisine: French

The elegant restaurant Fris is located in bustling Haarlem. Here you can enjoy culinary delights from French cuisine with an Asian twist. At restaurant Fris, the menu is changed every eight weeks, so you are constantly surprised by new phenomenal flavor combinations. The sublime dishes in combination with the pleasant casual atmosphere ensures an exceptional experience.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Haarlem

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free