What 25 people say about Kale & de Bril
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Wat een hartelijke, open ontvangst door de medewerkers van 'de Kale & de Bril'!
Als eerste gasten van deze avond zo een warm welkom krijgen, daar kunnen andere restaurants/eetgelegenheden écht wat van leren.
Leuk dat beide chefs ook persoonlijk een gerecht komen uitserveren. Aandacht voor de gast qua lichte all...
Read full reviewWat een hartelijke, open ontvangst door de medewerkers van 'de Kale & de Bril'!
Als eerste gasten van deze avond zo een warm welkom krijgen, daar kunnen andere restaurants/eetgelegenheden écht wat van leren.
Leuk dat beide chefs ook persoonlijk een gerecht komen uitserveren. Aandacht voor de gast qua lichte allergie geeft vertrouwen - maar tevens ook gerecht hier mooi op aangepast.
Een goede uitleg bij alle gerechten met als extra verrassing de meelwormpjes, een prachtige,subtiele manier om gasten te laten wennen aan andere smaken/het eten van insecten.
Hartelijke groet van jullie gasten van 'tafel 5', wij hebben oprecht genoten van de sfeer, álle medewerkers en niet in de laatste plaats van jullie culinaire verrassingen én creativiteit.
Van amuse tot en met de koffie - alles klopt. Prachtige smaken op elkaar afgestemd.
Bij gelegenheid komen we graag opnieuw, na ons bezoek aan Goes, de dag bij jullie afsluiten.
Hartelijke groet uit Hellevoetsluis!
Smakelijke mooie gerechten, verfijnd en creatief, vernieuwend
Goede bediening. Super lekker gegeten. Een aanrader!!
We gingen met hoge verwachtingen naar dit restaurant. Misschien wel te hoog, want dan kan het wel eens wat tegen vallen. Al met al verliep de avond verder prima en werd er keurig uitleg gegeven bij de gerechten (in het bijzonder bij de kazen, compliment) en bijpassende wijnen. Ons gezelschap van vier mensen vond de ...
Read full reviewWe gingen met hoge verwachtingen naar dit restaurant. Misschien wel te hoog, want dan kan het wel eens wat tegen vallen. Al met al verliep de avond verder prima en werd er keurig uitleg gegeven bij de gerechten (in het bijzonder bij de kazen, compliment) en bijpassende wijnen. Ons gezelschap van vier mensen vond de wijn keuzes in het arrangement in zijn algemeenheid niet bijzonder. Een Spaanse (macabeo) die heel vlak was, een Duitse (burgunder) die wat te veel mineraal in zich had, de rode was goed (ben even vergeten waar vandaan) en de Spaanse dessertwijn was oké. Uitmuntend was de 40 jaar! oude port bij de kaasjes.
Het eten was zeker oké, maar net te weinig “verrassend” voor de verwende restaurant gangers. De prijs was, vonden wij, in de reataurantweek wat aan de hoge kant, want we moesten €135 per stel afrekenen.
Al met al een prima avond, een leuk jong team, dus nog potentie genoeg om verder te groeien......
Ieder gerecht lekker en een lust voor het oog. De bediening is persoonlijk en geeft uitgebreid info. Over de gerechten. Doen we zeker nogeens.
Map All restaurant deals in Goes
About Kale & de Bril
Cuisine: French
At the edge of the center in Goes you will find restaurant Kale & de Bril. Zeeland chefs Marc Everse and Niek Traas want you to enjoy delicious dishes with beautiful matching wines.
They try to get as much of the ingredients they work with from the beautiful province of Zeeland. Come and try it, because it is impossible to explain in text how they want you to enjoy it.