What 25 people say about Kale & de Bril
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijke gerechten en erg vriendelijke bediening. Hierdoor erg leuke avond gehad.
Eten was buitengewoon goed. Glutenvrij en lactosevrij was geen enkel probleem en heel lekker. Bediening super. Dit was echt een avondje uit!
Met z'n vieren gegeten bij Kale en de Bril. Het 4 gangen diner was heerlijk. Verrassende en zeker lekker smaken. Goes heeft veel lekkere restaurants, maar ook deze is zeker een aanrader!
Heerlijk gegeten, personeel doet net een stapje extra om het naar je zin te maken. Goed restaurant.
Het restaurant zit op een weinig aantrekkelijke locatie in Goes maar is van binnen sfeervol en zat op de woensdagavond in de restaurantweek vol. Zeer vriendelijk personeel. De amuses waren lekker. Het voorgerecht stond als gamba's-pompoen-broccoli-kreeft op de kaart. Het waren echter geen gamba's maar kleine garnale...
Read full reviewHet restaurant zit op een weinig aantrekkelijke locatie in Goes maar is van binnen sfeervol en zat op de woensdagavond in de restaurantweek vol. Zeer vriendelijk personeel. De amuses waren lekker. Het voorgerecht stond als gamba's-pompoen-broccoli-kreeft op de kaart. Het waren echter geen gamba's maar kleine garnalen en de kreeft bleek een kroepoekje van kreeft te zijn. Het gerecht op het menu kwam dus niet overeen met wat er op het bord kwam, niet netjes wat mij betreft. De overige gerechten waren in orde, alhoewel de hoeveelheid groenten heel erg karig was. Hoofdgerecht stond bijvoorbeeld als rundersucade-biet-sperzieboon-miso-pinda op de kaart, er lag welgeteld 1 sperzieboon in kleine stukjes gesneden op het bord en 3 flinterdunne plakjes biet. De wijnen bij de eerste 3 gangen waren ok (de wijn bij de eend was erg lekker), maar de pinot noir bij het hoofdgerecht vonden wij beiden veel te licht voor het gerecht en ook niet lekker. Al met al voor ons geen reden om nog eens terug te gaan.
Map All restaurant deals in Goes
About Kale & de Bril
Cuisine: French
At the edge of the center in Goes you will find restaurant Kale & de Bril. Zeeland chefs Marc Everse and Niek Traas want you to enjoy delicious dishes with beautiful matching wines.
They try to get as much of the ingredients they work with from the beautiful province of Zeeland. Come and try it, because it is impossible to explain in text how they want you to enjoy it.