Kale & de Bril

French | €€€
9,2 (25 reviews)
100% recommended

Kale & de Bril

French | €€€
9,2 (25 reviews)
100% recommended

What 25 people say about Kale & de Bril

9.2 Based on 25 reviews. 100% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijke gerechten en erg vriendelijke bediening. Hierdoor erg leuke avond gehad.

Rianne at 30 September 2018

"Super!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Eten was buitengewoon goed. Glutenvrij en lactosevrij was geen enkel probleem en heel lekker. Bediening super. Dit was echt een avondje uit!

Meedendorp at 28 September 2018

"Mooie en lekkere gerechten "
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Met z'n vieren gegeten bij Kale en de Bril. Het 4 gangen diner was heerlijk. Verrassende en zeker lekker smaken. Goes heeft veel lekkere restaurants, maar ook deze is zeker een aanrader!

M van Trigt at 27 September 2018

"Heerlijke avond gehad"
9.0 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten, personeel doet net een stapje extra om het naar je zin te maken. Goed restaurant.

Jenny Aarts at 27 September 2018

"Had hogere verwachtingen"
6.7 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 6

Het restaurant zit op een weinig aantrekkelijke locatie in Goes maar is van binnen sfeervol en zat op de woensdagavond in de restaurantweek vol. Zeer vriendelijk personeel. De amuses waren lekker. Het voorgerecht stond als gamba's-pompoen-broccoli-kreeft op de kaart. Het waren echter geen gamba's maar kleine garnale...

Read full review

Het restaurant zit op een weinig aantrekkelijke locatie in Goes maar is van binnen sfeervol en zat op de woensdagavond in de restaurantweek vol. Zeer vriendelijk personeel. De amuses waren lekker. Het voorgerecht stond als gamba's-pompoen-broccoli-kreeft op de kaart. Het waren echter geen gamba's maar kleine garnalen en de kreeft bleek een kroepoekje van kreeft te zijn. Het gerecht op het menu kwam dus niet overeen met wat er op het bord kwam, niet netjes wat mij betreft. De overige gerechten waren in orde, alhoewel de hoeveelheid groenten heel erg karig was. Hoofdgerecht stond bijvoorbeeld als rundersucade-biet-sperzieboon-miso-pinda op de kaart, er lag welgeteld 1 sperzieboon in kleine stukjes gesneden op het bord en 3 flinterdunne plakjes biet. De wijnen bij de eerste 3 gangen waren ok (de wijn bij de eend was erg lekker), maar de pinot noir bij het hoofdgerecht vonden wij beiden veel te licht voor het gerecht en ook niet lekker. Al met al voor ons geen reden om nog eens terug te gaan.

Jolanda at 27 September 2018

Map All restaurant deals in Goes

Show phone number

About Kale & de Bril

Cuisine: French

At the edge of the center in Goes you will find restaurant Kale & de Bril. Zeeland chefs Marc Everse and Niek Traas want you to enjoy delicious dishes with beautiful matching wines.

They try to get as much of the ingredients they work with from the beautiful province of Zeeland. Come and try it, because it is impossible to explain in text how they want you to enjoy it.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Goes

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free