Danyel

French, Dutch | €€€
8,7 (4 reviews)
75% recommended

What 4 people say about Danyel

8.7 Based on 4 reviews. 75% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Een smakelijke regenachtige zondagmiddag!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Een zeer aangename ambiance! Op een regenachtige zondagmiddag hebben we van 13 tot 17 uur heerlijk getafeld met een aantal vrienden!
Een kok die ook nog eens af en toe zijn 'domein' verliet om aan zijn gasten te vragen of alles naar wens was. Een praatje te maken en uitleg te geven over de ingrediënten die hij gebr...

Read full review

Een zeer aangename ambiance! Op een regenachtige zondagmiddag hebben we van 13 tot 17 uur heerlijk getafeld met een aantal vrienden!
Een kok die ook nog eens af en toe zijn 'domein' verliet om aan zijn gasten te vragen of alles naar wens was. Een praatje te maken en uitleg te geven over de ingrediënten die hij gebruikt.
De gastvrouw is helemaal zichzelf en doet zich volgens mij beslist niet anders voor. Gaat niet zo voor gastvrouwschap verfijning, want 'what you see is what you get'! Het was even wennen aan de humor die ze heeft. Het viel helaas niet bij iedereen in goede aarde maar mijn man en ik konden er wel mee omgaan, we hadden er geen last van. Ze wist veel van de bijpassende wijnen te vertellen en de keuze bij de gerechten was perfect! Ze hadden geen gebruikelijke chardonnay maar zij wist ons wel over te halen om toch eens de huiswijn te proeven. En die was heerlijk, er was geen chardonnay meer nodig. Jammer vonden wij dat ze met andere klanten sprak over het feit dat een van ons niet direct wist waar het toilet was. Ze zei tegen die klanten: 'Ja hoe moeilijk kan het zijn?' Dat vonden we eigenlijk niet zo gepast. Dit gaf de doorslag voor de volgende conclusie: mijn man en ik gaan zeker nog eens terug maar de rest niet .
Toch hebben we een geweldige middag gehad met een overheerlijke lunch! Dank je wel Danyel & Mariska!

Pia Claessen at 07 October 2019
Verified

"Fan-tas-tisch"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Ruim 2,5u geluncht. Fantastisch eten, de gastvrijheid is oprecht en van niveau. Nog gezellig met de eigenaren zitten kletsen. Kan het iedereen aanraden!!

Maarten at 01 October 2019
Verified
Danyel responded at 01 October 2019

Super bedankt Maarten


10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten en wat een gastvrijheid. Een aanrader!

Wilma F. at 30 September 2019
Verified
Danyel responded at 30 September 2019

Fijn dat u dit waardeerde, met veel plezier voor u gekookt
Danyel


"Jammer"
4.7 Cuisine 4 | Service 6 | Atmosphere 4

Het kook niveau was gemiddeld. Dat kan je ook thuis maken. Jammer geen toetje. Geen amuses -voor gerecht gebonden soep -daarna vis -daarna vlees . Tja waar blijft dan het toetje.

Vera de Haas at 30 September 2019
Verified
Danyel responded at 30 September 2019

Beste Vera,
Aller eerst dank voor u feedback.
aperitief hapje heeft u gekregen, voorgerecht was champignon a la escargot, geen gebonden soep !! daarna heeft u zalm met een kreeften bisque gekregen en als hoofdgerecht lams nek in 3 dagen gegaard en dat alles voor 27,50 in een aanbieding. Lijken me gerechten die je niet snel thuis kunt maken, Tijdens de restaurant week. U mede lunch gasten waren uitermate tevreden. En konden het ambacht, en de gezelligheid wel waarderen.
Danyel

Map All restaurant deals in Maastricht

Show phone number

About Danyel

Cuisine: French, Dutch

The words that describe Restaurant Danyel are: experience, smell, taste, dream, emotion, tell and listen.
Restaurant Danyel in Maastricht is a small and intimate restaurant where you are assured of a wonderful evening out. You will certainly be pampered at the restaurant. You will be received as a guest and not as a customer. The staff really takes the time for its guests and makes sure everything is taken care of. Come and enjoy a classic, culinary and especially pleasant evening!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Maastricht

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free