Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

Dutch | | Menu
7,4 (21 reviews)

What 21 people say about Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

7.4 Based on 21 reviews. 57% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Korting actie van Lidl!"
4.3 Cuisine 1 | Service 7 | Atmosphere 5

Ze deden meer met de actie van Lidl, ze gaven geen 50% korting maar €11,50.
Bij de opname van de bestelling werd er al gelijk aangegeven dat er bij betaald moest worden (hoe zo mee doen met de korting actie van Lidl?).
Weinig keus: soep zat weinig smaak aan, hoofdgerecht was matig, nagerecht was lekker maar ze wa...

Read full review

Ze deden meer met de actie van Lidl, ze gaven geen 50% korting maar €11,50.
Bij de opname van de bestelling werd er al gelijk aangegeven dat er bij betaald moest worden (hoe zo mee doen met de korting actie van Lidl?).
Weinig keus: soep zat weinig smaak aan, hoofdgerecht was matig, nagerecht was lekker maar ze waren bij verschillen vruchten vergeten de schil te verwijderen, en als het in een glas wordt geserveerde is het moeilijk de schil zelf er af te halen.
De bediening was wel vriendelijk.
Dus geen topper.

J. Westenberg at 30 May 2023
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Prima restaurant. Heerlijk gegeten en goede bediening

Anneke Bramer at 26 September 2019
Verified

"Slecht, dit heeft niks met restaurantweken te maken"
2.0 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 2

Als je reserveert voor een 4-gangen Chef's diner dan verwacht je een samengesteld menu door de chef. Niets is minder waar bij Fletcher. We moesten gewoon 4 gangen van hun kaart bestellen. Dit is wel bijzonder omdat de kaart in principe samengesteld is voor een 3-gangen menu en zich helemaal niet leent voor een 4-gan...

Read full review

Als je reserveert voor een 4-gangen Chef's diner dan verwacht je een samengesteld menu door de chef. Niets is minder waar bij Fletcher. We moesten gewoon 4 gangen van hun kaart bestellen. Dit is wel bijzonder omdat de kaart in principe samengesteld is voor een 3-gangen menu en zich helemaal niet leent voor een 4-gangen menu. Ik had tijdens mijn reservering aangegeven dat ik lactose intolerant ben. De dag vooraf nogmaals gebeld en gevraagd of hier rekening mee gehouden kon worden en ik kreeg als antwoord dat het geen probleem was. Toen we binnenkwamen werd niet eens naar onze reservering gevraagd en toen ik de bevestiging gaf voor het 4 gangen chef's diner werdt er gezegd..."nee het is een 3-gangen menu". Toen ik nogmaals wees op de reservering waar een 4-gangen chef's diner op stond werdt er doodleuk gezegd " Oh ja dan moet u maar 4 gangen bestellen van de kaart". Dit komt echt niet professioneel over en wekt verwarring. Mochten we nu 2 voorgerechten bestellen?...of 2 hoofdgerechten?..of 2 desserts?. Dit was niet duidelijk. We kozen ervoor om te beginnen met stokbrood met smeersels. Toen de bestelling kwam kregen we beide een volle plank met brood met smeersels. Het was ongeveer een kilo brood ;-(. Bij het 2e gerecht, waarbij ik vooraf nogmaals had aangegeven dat het lactosevrij moest zijn kreeg ik doodleuk een bord met zalm en yoghurtdressing (dus niet lactosevrij). Toen ik de ober daarop wees kreeg ik een nieuw bord met zalm. Bij het hoofdgerecht nogmaals aan moeten geven dat het lactosevrij moest zijn. Nu ging het wel goed...maar vertrouwen had ik er niet echt in. Het dessert hebben we maar overgeslagen en een kop koffie genomen. Kortom het was een aanfluiting en totaal niet wat we verwacht hadden. Daarom een slechte beoordeling. Ik had me toch iets meer voorgesteld van een 4-gangen chef's menu. Voor mij nooit meer een Fletcher diner

Victor at 26 September 2019
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Uitstekend

ARJAN KLAVER at 01 June 2019
Verified

"Goed eten en prettige bediening"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Dit restaurant kan ik echt aanbevelen, vriendelijke bediening en prima eten. Mede in aanmerking genomen dat het hier om een restaurant gaat in een touristsche omgeving is deze extra waardering zeker op zijn plaats.

J.K.M. Keers at 21 May 2019

Map All restaurant deals in De Koog

Show phone number

About Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

Cuisine: Dutch

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen can be found in de Koog. After a wonderful day in the phenomenal Texel dunes, you can enjoy the delicious dishes here. Come and taste the tasty international cuisine with Texel influences, which makes for unique taste combinations. Thanks to the fantastic interior and the excellent service you are guaranteed a magnificent day.

So come quickly and experience the culinary dishes and great atmosphere and service yourself!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in De Koog

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free