What 152 people say about Restaurant Uijttewaal
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijke, middagvullende lunch gehad bij dit 'aparte' restaurant. Entree geeft even de indruk dat je bij een eetcafé binnenwandelt. Echter, het restaurantgedeelte daarachter is klassiek ingericht, zowel qua kleurstelling als qua inrichting en beleving. Ondanks de bovengemiddelde besteding/prijsklasse, heerst er ond...
Read full reviewHeerlijke, middagvullende lunch gehad bij dit 'aparte' restaurant. Entree geeft even de indruk dat je bij een eetcafé binnenwandelt. Echter, het restaurantgedeelte daarachter is klassiek ingericht, zowel qua kleurstelling als qua inrichting en beleving. Ondanks de bovengemiddelde besteding/prijsklasse, heerst er onder de gasten een casual, ongedwongen sfeer (het restaurant zat vol op een zondagmiddag). Het lunchmenu bestaat uit allemaal (5) kleine gerechtjes, aangevuld met vooraf en tussendoor de nodige amuses. Stuk voor stuk kunstwerkjes, waar ik meer dan voldoende aan had, maar mijn tafelgenoot miste een stuk vlees of vis waar hij 'zijn mes in kon zetten' (gewend aan ala carte opties bij bijv. Wolfslaar). Wijnen zijn per glas te bestellen, maar vraag vooraf toch even naar de wijnkaart om verrassingen te voorkomen 😉. Wij waren als zodanig 11 euro per glas kwijt (waarschijnlijk beter een fles kunnen bestellen). Service heel netjes, diverse gangen werden door de chef geserveerd. Zeker een aanrader!
Heerlijk gegeten, leuke zaak. alleen een blond meisje van de bediening zat de hele tijd aan haar haar en aan haar hoofd te krabben.
Hele leuke, lekkere ervaring. Personeel zeer vriendelijk en ervaren, heerlijke passende wijnen bij de diverse gerechten. Het eten was geweldig, mooi opgemaakt en zeer verfijnde gerechten, met verrassende smaken. Heerlijk!
het was een echt smaaksensatie bij iedere hap, voortreffelijk gegeten, sommige smaken had ik nog nooit eerder geproefd. Geweldig allemaal, maar het is best aan de prijs
Super lekker gegeten . Het was een feestje.
Map All restaurant deals in Breda
About Restaurant Uijttewaal
Cuisine: Fusion, Dutch, Seafood
On the beautiful southern edge of Breda you settle down for a culinary evening out. You surrender to the gastronomy of the Uijttewaal brothers: Sven cooks, Lars pours. No day is the same, because they like to be guided by the seasons and the weather. And by inspiration that sometimes surprises them too. So there is no fixed menu, but they are happy to fulfill your wishes.
Uijttewaal is all about attention. Whether you come for a quick, perfectly prepared sirloin steak or for a nice long dinner, they put unforgettable dishes on the table. Preferably accompanied by a tasty glass, because wine and food go hand in hand. They pay attention to a carefully tuned arrangement, but also offer all wines by the glass. Even the most exclusive.
The top quality of both products and their preparation speaks for itself. They do not make concessions. But they make the difference by building a balanced dinner. Slow down and relax.
The Uijttewaal brothers realize that love goes through the stomach like no other. Their job is done when people walk out in love. To each other and the memory of a beautiful evening.