Charley's Diner

American | €€
6,5 (2 reviews)

What 2 people say about Charley's Diner

Write a review

"Top avond!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij zijn hier gaan eten met de kinderen. Wij waren blij verrast toen wij binnen kwamen, we werden hartelijk ontvangen en het interieur is geweldig!! Vlotte en vriendelijke bediening en het eten is heerlijk. De kinderen namen een kindermenu spareribs en een charley burger, wij namen de tournedos en de rib eye. Heerli...

Read full review

Wij zijn hier gaan eten met de kinderen. Wij waren blij verrast toen wij binnen kwamen, we werden hartelijk ontvangen en het interieur is geweldig!! Vlotte en vriendelijke bediening en het eten is heerlijk. De kinderen namen een kindermenu spareribs en een charley burger, wij namen de tournedos en de rib eye. Heerlijke groentes en de kruiden op de friet zijn ook heerlijk. Spareribs vielen van het bot en de tournedos en de ribeye waren precies goed gebakken. Wij komen zeker een keer terug!

Gerda at 15 May 2018

"Zelfs met 50%korting. Flink overklast. "
3.0 Cuisine 2 | Service 3 | Atmosphere 4

Originele Amerikaanse diner. Om te kijken of het leuk was om met ons gezin heen te gaan om iets te vieren hebben wij hier gegeten met een bon van de primera met 50%korting op het a la carte menu. Vooraf carpaccio die smaakloos was. Daarna tournedos die echt geen 200 gram was (Dit hoort super zachte ossenhaas te zij...

Read full review

Originele Amerikaanse diner. Om te kijken of het leuk was om met ons gezin heen te gaan om iets te vieren hebben wij hier gegeten met een bon van de primera met 50%korting op het a la carte menu. Vooraf carpaccio die smaakloos was. Daarna tournedos die echt geen 200 gram was (Dit hoort super zachte ossenhaas te zijn) maar was taai. Gegrilde groenten die rauw waren. Alleen een beetje patat erbij. Als toetje vanille sorbet met vruchten. Gewoon een bol vanille ijs met vruchtjes uit blik!!! En goedkope slagroom uit een spuitbus zoals bij de Aldi. Dit kan ik thuis ook bedenken. Er is zonder gevoel en liefde voor eten gekookt. De prijs kwaliteit verhouding is híer compleet zoek. Wij gaan in ieder geval nooit meer terug. Achter de bar stond iedereen met zn telefoon en konden wij de filmpjes meeluisteren. Dit is echt not done.

Cc at 10 May 2018

Map All restaurant deals in Nederhorst den Berg

Show phone number

About Charley's Diner

Cuisine: American

Restaurant Charley's is a true All American Diner. The restaurant is located in Nederhorst den Berg and is the place where you can taste the 50s of America. At Charley's they serve spare ribs, steaks, burgers and many grilled dishes. Join in on the fun at this authentic American restaurant.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Nederhorst den Berg

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free