What 925 people say about 't Raedthuys*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
We hebben een 4 gangen menu gehad en we werden goed verwend door de chef kok. Het personeel was deskundig en had tijd voor de gasten, de service was top.
Aanrader. Heerlijk eten in prachtig pand. Mooi opgemaakte borden. Echt een feestje
Teleurstellend dat de keuken mijn allergie vooral oploste door elementen uit de gerechten weg te laten (ten koste van de smaak) i.p.v. alternatieven te bedenken. Een Michelin-ster onwaardig.
Sowieso vonden we de gerechten niet erg bijzonder en van een minder niveau dan we regelmatig in andere restaurants (met of zo...
Teleurstellend dat de keuken mijn allergie vooral oploste door elementen uit de gerechten weg te laten (ten koste van de smaak) i.p.v. alternatieven te bedenken. Een Michelin-ster onwaardig.
Sowieso vonden we de gerechten niet erg bijzonder en van een minder niveau dan we regelmatig in andere restaurants (met of zonder ster) hebben mogen nuttigen.
De gastvrouw zouden we ook niet bepaald vriendelijk willen noemen.
Dit was mijn eerste kennismaking met een sterrenrestaurant. Lees dus goed de etiquette!!! We zijn zeer fijn geholpen door het bekwame personeel en het eten was een feest voor de smaakpupillen! Echt een aanrader
Goede service, eten was fantastisch.
Map All restaurant deals in Duiven
About 't Raedthuys*
Cuisine: French
A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight. History is combined with a modern look which makes the ambiance pleasant and warm. Also, a place where contemporary art and culinary creations meet.
Chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. The most original flavor combinations are used at 't Raedthuys, which is also a feast for the eyes. Sommelier Karina van der Kolk serves the perfect wine with the dish.
A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight, chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. Sommelier Karina van der Kolk adapts the wine to the dish so that eating and drinking is a (culinary) feast for the taste buds.
Be surprised by the culinary wonders of 't Raedhuys!