What 916 people say about 't Raedthuys*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijk eten, zou iets verrassender kunnen zijn
Wat zijn we verwend met deze heerlijke lunch met bijpassend wijnarrangement. Prachtig gedekte tafels met geweldig personeel. Na een heerlijke amuse het voorgerecht (coquille), hoofdgerecht (vis) en tongstrelend nagerecht (zie foto) met bijpassende wijnen. We zijn in de watten gelegd, complimenten aan de chef kok en medewerkers.
Heerlijk eten en uitstekende service.
Heerlijk gegeten en goede service. De opbouw van het menu had wat verrassender gemogen.
Geweldig lekker gegeten in een fijne ambiance.
Map All restaurant deals in Duiven
About 't Raedthuys*
Cuisine: French
A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight. History is combined with a modern look which makes the ambiance pleasant and warm. Also, a place where contemporary art and culinary creations meet.
Chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. The most original flavor combinations are used at 't Raedthuys, which is also a feast for the eyes. Sommelier Karina van der Kolk serves the perfect wine with the dish.
A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight, chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. Sommelier Karina van der Kolk adapts the wine to the dish so that eating and drinking is a (culinary) feast for the taste buds.
Be surprised by the culinary wonders of 't Raedhuys!