Knife fork icon red

't Raedthuys*

8,9 (872 reviews)

What 872 people say about 't Raedthuys*

8.9
(872 reviews)
Food
9.0
Service
9.0
Atmosphere
8.7
Write a review

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Bijzonder lekker gegeten in de Restaurantweek.
Prettig ontvangst, enthousiaste en verzorgde bediening. Goede uitleg over de gerechten, alles was heel smakkelijk in een gezellige ambiance.

Els at 29 August 2010

8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

Prima service, zeer aardige bediening. Hoofdgerecht met eendenborst en paddestoelenrisotto was werkelijk subliem. Voorgerecht van cocquilles viel iets tegen. Kaasplankje na was weer als vanouds, echt goed. Zeer aan te raden en eigenlijk onbegrijpelijk waarom dit restaurant nog geen ster heeft verdiend. Weten die Fransen misschien Duiven niet te vinden? )

MA Bos at 29 August 2010

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Gisteravond met vrienden hier heerlijk gegeten! De bediening, de gerechten en de wijnen waren goed op elkaar afgestemd. We hebben ervan genoten! Ga zo door, wij komen zeker nog een keer terug!

Imco Janssen at 29 August 2010

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

We hebben heerlijk gegeten en genoten van de service van de zeer vriendelijke medewerkers. Het heeft meer dan aan onze verwachtingen voldaan. Onze complimenten, we gaan hier zeker nog een keer genieten.

Ingrid Holstege at 29 August 2010

8.7 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 8

zeer leuke avond, alleen wij zaten een beetje op een rare plaats, half weg de doorgang tocht
maar ik hoorde dat er 400 couverts in een week
ja dan moet je proppen !!!!!!

George Thijssen at 29 August 2010

Map All restaurant deals in Duiven

Rijksweg 51 6921 AC Duiven

About 't Raedthuys*

A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight. History is combined with a modern look which makes the ambiance pleasant and warm. Also, a place where contemporary art and culinary creations meet.

Chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. The most original flavor combinations are used at 't Raedthuys, which is also a feast for the eyes. Sommelier Karina van der Kolk serves the perfect wine with the dish.

A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight, chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. Sommelier Karina van der Kolk adapts the wine to the dish so that eating and drinking is a (culinary) feast for the taste buds.

Be surprised by the culinary wonders of 't Raedhuys!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Duiven

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free