Knife fork icon red

't Raedthuys*

8,9 (872 reviews)

What 872 people say about 't Raedthuys*

8.9
(872 reviews)
Food
9.0
Service
9.0
Atmosphere
8.7
Write a review

"10 gangenmenu was fantastisch"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Het was een heerlijke avond! Het 10 gangenmenu smaakte vol treffelijk. We zaten sfeervol buiten en de service was top! Het was een heerlijk avondje uit en we kunnen het iedereen aanbevelen. We komen er zeker nog eens terug!

Small ca31aed4b8
Mark Luijckx at 13 August 2020
Verified

"Heerlijke avond met 10 gangen proeverij"
7.7 Cuisine 9 | Service 6 | Atmosphere 8

Op de warmste 8 augustus ooit zaten we in de tuin van restaurant 't Raedthuys te genieten van ons 10 gangen diner. In de tuin was het goed uit te houden, het is sfeervol en beschut en mooi aangelicht toen het donker werd. Het diner was een feestje, de borden zagen er prachtig uit met kleine, mooi opgemaakte, gerecht...

Read full review

Op de warmste 8 augustus ooit zaten we in de tuin van restaurant 't Raedthuys te genieten van ons 10 gangen diner. In de tuin was het goed uit te houden, het is sfeervol en beschut en mooi aangelicht toen het donker werd. Het diner was een feestje, de borden zagen er prachtig uit met kleine, mooi opgemaakte, gerechtjes. Er werd hoofdzakelijk vis geserveerd, inclusief een kreeftensoepje, één keer kwartel (dit vonden wij het minst lekker) en één Italiaans gerechtje met risotto rijst. Mooie en lekkere desserts en erg lekkere koffie met friandises. Het wijnarrangement was goed, al moet de sommelier nog wat werken aan zijn presentatie. Het had nu iets van een spreekbeurt op school. Sowieso waren wij af en toe wat verbaasd over bepaalde dingen in de service door sommige personeelsleden, onze waterglazen werden meermaals zo bruusk gevuld dat de spetters over de rand vlogen, en we kregen de indruk dat we vooral niet te veel moesten vragen, want die vragen werden wel beleefd, maar toch met voelbaar ongeduld, beantwoord.

R. Hummelman at 12 August 2020
Verified

9.0 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk 10-gangenmenu genoten. Lekker buiten op het terras.
Het enige dat niet had gehoeven was ijs met colakruid. Maar dat is verwaarloosbaar bij de vele andere smaakexplosies.

Fred Veldhuisen at 10 August 2020
Verified

"Heerlijk gegeten, maar net niet speciaal genoeg"
7.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten bij het Raedthuys, bijzondere gerechtjes met lekkere bijpassende wijnen in een prachtige tuin. Kleine minpuntjes waren de wat kille ontvangst en het gevoel gepushed te worden om champagne als apperatief te nemen en geen alternatieven aan te bieden.

Auke at 02 August 2020
Verified

"topervaring!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

wij kozen voor het 10-gangenmenu. Zeer aangename ervaring, bij elke gang telkens geheel ander smaakpalet genieten waarbij elk gerecht een kunstwerk op zich is. Zeker combineren met het aangeboden wijnarrangement, elke wijn verrast weer. Zeer verzorgde, ontspannen en vriendeljjke service! Leuk is ook het contact/zicht met de keuken. Mooi pand met gezellig interieur. Een aanrader!!

J Jadoulle at 29 July 2020
Verified

Map All restaurant deals in Duiven

Rijksweg 51 6921 AC Duiven

About 't Raedthuys*

A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight. History is combined with a modern look which makes the ambiance pleasant and warm. Also, a place where contemporary art and culinary creations meet.

Chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. The most original flavor combinations are used at 't Raedthuys, which is also a feast for the eyes. Sommelier Karina van der Kolk serves the perfect wine with the dish.

A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight, chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. Sommelier Karina van der Kolk adapts the wine to the dish so that eating and drinking is a (culinary) feast for the taste buds.

Be surprised by the culinary wonders of 't Raedhuys!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Duiven

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free