't Raedthuys*
What 912 people say about 't Raedthuys*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
zeer lekker, goede bediening, veel extra amuses, Toppertje!!!!
't Raedhuys is een echte aanrader. Veel zorg is besteed aan het eten, de samenstelling van het menu, de opmaak, de smaak en het bijpassende wijnarrangement. De bediening is vriendelijk en heeft aandacht voor de speciale wensen van de gasten. Klein minpuntje was de aandacht voor de tijdige vulling van de glazen. Moge...
Read full review't Raedhuys is een echte aanrader. Veel zorg is besteed aan het eten, de samenstelling van het menu, de opmaak, de smaak en het bijpassende wijnarrangement. De bediening is vriendelijk en heeft aandacht voor de speciale wensen van de gasten. Klein minpuntje was de aandacht voor de tijdige vulling van de glazen. Mogelijk door het weer en de drukte van de restaurantweek was de binnentemperatuur wat aan de hoge kant. De accoustiek kan mogelijk ook nog iets verbeteren.
Al met al een hele plezierige kennismaking met de kwaliteiten van "t Readthuys en een reden om op een rusiger tijdstip nog eens terug te komen.
We hebben lekker gegeten bij 't Readthuys.Vooral de amuses vooraf waren heerlijk. De risotto had alleen iets te weinig smaak en het nagerecht vonden wij net iets te simpel. De witte huiswijn was heerlijk. Al met al dus prima gegeten.
Woensdagavond voor het eerst bij 't Raedthuys gegeten en we hebben er van genoten. Lekkere gerechten, zeer gastvrije bediening. Bedankt!
zeer goed en verzorgd gegeten
lekkere amuses en spoom tusendoor als extra's.
gezellig en meer dan verwacht!
Map All restaurant deals in Duiven
About 't Raedthuys*
Cuisine: French
A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight. History is combined with a modern look which makes the ambiance pleasant and warm. Also, a place where contemporary art and culinary creations meet.
Chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. The most original flavor combinations are used at 't Raedthuys, which is also a feast for the eyes. Sommelier Karina van der Kolk serves the perfect wine with the dish.
A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight, chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. Sommelier Karina van der Kolk adapts the wine to the dish so that eating and drinking is a (culinary) feast for the taste buds.
Be surprised by the culinary wonders of 't Raedhuys!