't Raedthuys*
What 912 people say about 't Raedthuys*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Genieten met een grootse G.
Werkelijk fantastisch vegetarisch gegeten; wat een smaakexplosies
Het eten was lekker maar niet heel spannend. Fijne kleine gerechtjes mooi gereserveerd. Service was prima. Men was heel attent op lege borden en het vullen van de glazen. Uitleg wijnen ging door de jongere garde soms zo snel dat het niet altijd goed te volgen was.
Prachtige zaak met veel oog voor details.
Eten was een klein feestje: heerlijk en verrassend.
Personeel vriendelijk en attend en heel relaxed.
Het kleine bijzettafeltje was erg handig!
Uitstekend restaurant, jammer dat een karafje water (plat water en niet uit de fles) dan weer 5 euro moet kosten.
Persoonlijk hou ik wel van een zacht achtergrond muziekje maar dat is zoals gezegd persoonlijk.
Map All restaurant deals in Duiven
About 't Raedthuys*
Cuisine: French
A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight. History is combined with a modern look which makes the ambiance pleasant and warm. Also, a place where contemporary art and culinary creations meet.
Chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. The most original flavor combinations are used at 't Raedthuys, which is also a feast for the eyes. Sommelier Karina van der Kolk serves the perfect wine with the dish.
A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight, chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. Sommelier Karina van der Kolk adapts the wine to the dish so that eating and drinking is a (culinary) feast for the taste buds.
Be surprised by the culinary wonders of 't Raedhuys!