't Raedthuys*
What 912 people say about 't Raedthuys*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Na onze verhuizing vanuit het midden van het land hadden we nog geen restaurant gevonden waar je echt lekker kon eten en waar de service goed is. Normaal gingen we eten bij De Burgemeester in Linschoten of Het Nonnetje in Harderwijk.
‘T Readhuys vinden wij echter minstens zo prettig en zullen zeker ook in de toekom...
Na onze verhuizing vanuit het midden van het land hadden we nog geen restaurant gevonden waar je echt lekker kon eten en waar de service goed is. Normaal gingen we eten bij De Burgemeester in Linschoten of Het Nonnetje in Harderwijk.
‘T Readhuys vinden wij echter minstens zo prettig en zullen zeker ook in de toekomst daar vaak gaan eten.
We hadden nu een viergangen lunch, beetje noodgedwongen door COVID en omdat we geen zin hadden heel vroeg te dineren. de lunch was bijzonder smaakvol met daarbij een vriendelijke bediening.
Geweldige michelin lunch
klasse
Heerlijk gegeten in een gezellig omgeving met super goed personeel
Dit da's voor ons de eerste keer dineren in een Michelin restaurant.
De verschillende smaak subtiel en soms krachtig. De verschillende gevoels sensaties, kraakjes in je mond, smeltend zacht en soms flinterdun.
Het was een groot feest met steeds alle ruimte voor de volgende gang.
Een heerlijke wijn maakte het feest compleet.
Map All restaurant deals in Duiven
About 't Raedthuys*
Cuisine: French
A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight. History is combined with a modern look which makes the ambiance pleasant and warm. Also, a place where contemporary art and culinary creations meet.
Chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. The most original flavor combinations are used at 't Raedthuys, which is also a feast for the eyes. Sommelier Karina van der Kolk serves the perfect wine with the dish.
A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight, chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. Sommelier Karina van der Kolk adapts the wine to the dish so that eating and drinking is a (culinary) feast for the taste buds.
Be surprised by the culinary wonders of 't Raedhuys!