Knife fork icon red

Bridges

€41.50 €29.00

Delicious 3 course lunch

Bridges

8,7 (349 reviews)

Delicious 3 course lunch €41.50 €29.00

Reserve a table

Deal
Delicious 3 course lunch
€41.50 €29.00

At restaurant Bridges in the middle of bustling Amsterdam you can enjoy excellent dishes during a fantastic lunch. Thanks to the fresh products of sublime quality, delicious dishes are served. The modern interior and the welcoming and casual atmosphere, makes every visit like coming home. The waiting staff will make sure you have everything you need during this phenomenal 3 course Gault & Millau lunch.

Would you like to experience this for yourself? Do not wait any longer and book now this amazing 3 course lunch for only € 29.00!

Reserve a table Reserve a table

Deal
Amazing Gault&Millau 5 course dinner
€79.00 €55.00

The phenomenal restaurant Bridges is located in the heart of Amsterdam. In the luxurious 5 star Hotel 'Sofitel Legend the Grand' you can find this beautiful modern decorated restaurant. Under the guidance of the chef de Cuisine Raoul Meuwese, the kitchen brigade knows how to surprise you time after time with excellent dishes and sublime flavor combinations. Thanks to Marco Westra's great professional knowledge and hospitality, every dish is completed with a perfectly matching wine.

Attention: the dinner is not bookable on the Fridays and Saturdays.

With whom are you going on a culinary journey during a fantastic 5 course dinner with a 30% discount for only € 55.00?

Reserve a table Reserve a table

What 349 people say about Bridges

8.7
(349 reviews)
Food
8.9
Service
8.9
Atmosphere
8.4
Write a review

"Heerlijk "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Super lekker gegeten en het bedienend personeel is zeer deskundig. Complimenten speciaal aan Sasja die een excellente wijn kennis heeft.

Small 4af6dd2dbd Small e3e9ba496b Small a662967950 Small 05bb0c3548
Floris at Today
Verified

"Brigges"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

5 gangen menu deal via dining city. Het brood en voortreffelijke amuses lieten even op zich wachten, wat werd goedgemaakt met wat extra cava.
Alle gangen waren van hoog niveau met prima wijnen in het bijpassende arrangement. Personeel was vriendelijk, deskundig en ook weer niet te formeel. Mooie ruimte en correcte...

Read full review

5 gangen menu deal via dining city. Het brood en voortreffelijke amuses lieten even op zich wachten, wat werd goedgemaakt met wat extra cava.
Alle gangen waren van hoog niveau met prima wijnen in het bijpassende arrangement. Personeel was vriendelijk, deskundig en ook weer niet te formeel. Mooie ruimte en correcte aandacht voor corona maatregelen.
Prijs in hoger segment maar staat in goede relatie tot de kwaliteit.

Rob at 30 July 2020
Verified

"Super lekker "
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Het eten was verrukkelijk-verrassend.Wij hebben genoten.De cava was heel lekker.De bediening was ook heel attent.

Noelle at 29 July 2020
Verified
Team Bridges responded at 29 July 2020

Beste Noelle,

Het is plezierig om te lezen dat u heeft genoten van het diner en de cava in ons restaurant Bridges.
Wij hopen dat wij u wederom in Bridges mogen verwelkomen in de toekomst :)


"Bridges, echt top!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Bridges is het aan de gracht gelegen restaurant hij het GrandHotel, destijds het gemeentehuis van Amsterdam, Beatrix en Claus zijn er getrouwd in 1966. Het gebouw is in elk gebouw veel statiger en indrukwekkender dan de huidige Stopera. Het was jarenlang, tot voor kort, een fameus restaurant met een Michelin-ster.
...

Read full review

Bridges is het aan de gracht gelegen restaurant hij het GrandHotel, destijds het gemeentehuis van Amsterdam, Beatrix en Claus zijn er getrouwd in 1966. Het gebouw is in elk gebouw veel statiger en indrukwekkender dan de huidige Stopera. Het was jarenlang, tot voor kort, een fameus restaurant met een Michelin-ster.
Binnen krijgen we een tafel voor vier, heerlijk ruim en geluidsarm. We herkennen de ober, keurig in het pak, ditmaal wel met mondkapje. Echt fijn zit het niet, maar hij doet het "voor zijn gasten". We bespreken de toestand in de wereld en binnen Bridges, we zijn blij dat het lunchen en dineren weer kan, het loopt goed, maar er zijn nog wel een paar oningevulde plekken. We starten met een flink vol glas Franse Champagne, dat zo lekker smaakt dat ik vraag om de fles nog even te laten zien, om het etiket te fotograferen. Wat een champagne!
We beginnen met 4 amuses, waarvan ik er een herken van eerdere sessies, zodat de ober nu ook weet dat wij tot de vaste gasten behoren. Daarna Chileense wijn, die goed zal smaken bij de vis, leek wel Japanse shashimi, met frisse groente erbij, top van de top. We vervolgen met Zuidafrikaanse wijn met kabeljauw en saus en groente, ook alweer buitencategorie. Degene die de wijn in schenkt doet dat met verve, ik vraag of hij de nieuwe somnelier is. Dat blijkt niet zo te zijn, hij is de Maitre of Chef van het restaurant, maar was daarvoor wel inderdaad ..somnelier (elders).
Het dessert is aardbeien, ijs en andere lekkernijen, en we sluiten af met espresso, zonder friandises, die zijn meestal overheerlijk maar bevatten ook suikers en calorieen. Als u nieuwsgierig bent naar de friandises, boek dan een lunch of diner bij Bridges, het is en blijft een toprestaurant, in mijn ogen een Michelin-ster waardig.

Small a5019c653b
willem f at 25 July 2020
Verified

"Heerlijke Gault Milan lunch"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Mooie Amuses en heerlijke gerechten , zeer verfijnd met een bijpassend wijnarrrangement. Uitstekende bediening met goede toelichting bij de gerechten en wijnen

Carel van de Beek at 25 July 2020
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Oudezijds Voorburgwal 197 1012 EX Amsterdam

About Bridges

Restaurant Bridges is on a legendary location, which previously served as the canteen of the former city hall of Amsterdam. The restaurant features a beautiful courtyard where the guests can dine. Bridges is a place where gourmands can enjoy the excellent service and the cooking skills of Executive Chef Raoul Meuwese. At Bridges it's all about fish! From bouillabaisse to sea bass in salt crust. Bridges is the place where every Amsterdammer feels at home, with good service, hospitality and cosiness; a place to enjoy beautiful fish-wine combinations. Bridges: a culinary experience for all the senses.

Bridges has quickly established itself among the best restaurants in the Netherlands. It has ben rewarded on the 30th place on the national 'Lekker top-100' list and has
received 15,5 points from Gault&Millau. It is a trusted meeting point for many Amsterdam residents, international (hotel) guests, businessmen and celebrities.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free