Knife fork icon red

Michiu

8,5 (5 reviews)
100%

What 5 people say about Michiu

8.5
(5 reviews)
Food
8.4
Service
9.6
Atmosphere
7.6
100%
Write a review

"Heerlijk gegeten! sushi was heerlijk!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Aanrader! Bediening is ook erg leuk!

Bob en anita at 08 January 2015

"Elaborate Sushi"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

The Sushi/Sashimi platter was very intricate and tasty, but the other dishes were less imaginative. The staff was incredibly nice and forthcoming. I'll come back for the Sushi.

C at 24 March 2014

"Lekkere aziatische gerechten"
6.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 4

Wij hebben hier het restaurant week menu gegeten en kregen lekkere diverse gerechten voorgeschoteld uit diverse Aziatische landen.
Het interieur is niet geheel naar onze smaak (Chinees chique) maar de bediening was prima en het eten goed. Ga hier niet heen als je een specifiek Aziatische keuken zoekt maar wel als je lekkere Aziatische gerechten wil eten.

Bezoeker X at 19 March 2014

"lekkere sushi"
8.0 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 8

In het kader van de restaurantweek gisteren een verrassingsmenu voorgeschoteld gekregen. De sushi was te gek, de kip was saai en lag in een heel erg vet filotdeeg, de witvis gewikkeld om suikerriet was taai en smakeloos. De runderrolletjes waren ok.
Service was excellent en wijn heel erg lekker.

Ella den Hartog at 19 March 2014

"lekkerste sushi ooit gegeten"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten bij Michiu waar we een verassingsmenu hadden omdat het restaurantweek was. Zelf had ik hier eerder gegeten en mijn vriendinnen vertelt hoe geweldig het was, maar zij vonden dat ik dit niet te veel moest zeggen, want dan kon het tegen vallen. Maar alle vijf waren we het eens dat dit de beste sushi is...

Read full review

Heerlijk gegeten bij Michiu waar we een verassingsmenu hadden omdat het restaurantweek was. Zelf had ik hier eerder gegeten en mijn vriendinnen vertelt hoe geweldig het was, maar zij vonden dat ik dit niet te veel moest zeggen, want dan kon het tegen vallen. Maar alle vijf waren we het eens dat dit de beste sushi is die we ooit gegeten hebben waar dan ook. Uitzonderlijk in smaak en bijzonder vers. De bediening was heel vriendelijk en persoonlijk. Zelfs onze namen en de soort wijn die we dronken werd onthouden. Ook de rest van het verassingsmenu was top. De heerlijke garnaal en de kip en het vlees ook erg goed. En wat het dan weer af maakte was het heerlijke michiu verassingsdessert. Wat een verukkelijke smaken.

Annemieke at 14 March 2014

Map All restaurant deals in Amsterdam

Maasstraat 102 1078 HM Amsterdam

About Michiu

With that thought Michiu Restaurant and Lounge is opened. For years the know-how has been acquired in several renowned restaurants, often with a sophisticated Asian card. Now it was time for a long-cherished desire to realize ...

The next step was a step with maximum freedom in culinary cuisine, combined with true hospitality. All that in a modern establishment with clean appearance. Where food, drink and people come into their own.

The map focuses on Asian cuisine, although inspiration is taken on other continents. The map is complete and offers a lot of diversity. In order to continue surprising the regular guests, the menu is dynamic. We are pleased to introduce you to new tastes and trends. A visit to Michiu remains special!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free