Braveau

French | €€
7,6 (11 reviews)
100% recommended

Braveau

French | €€
7,6 (11 reviews)
100% recommended

What 11 people say about Braveau

7.6 Based on 11 reviews. 100% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Heerlijk gegeten"
8.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 10

Wij hebben heerlijk gegeten. Was allemaal goed. Het enige jammer dat het niet een 9 wordt is omdat van te voren alles gevraagd werd. Wij waren er via de restaurantweek. Er werd niets vermeld over frietjes of aardappelen bij het hoofdgerecht. Het hoofdgerecht werd geserveerd en er werd ons gevraagd of we ook frie...

Read full review

Wij hebben heerlijk gegeten. Was allemaal goed. Het enige jammer dat het niet een 9 wordt is omdat van te voren alles gevraagd werd. Wij waren er via de restaurantweek. Er werd niets vermeld over frietjes of aardappelen bij het hoofdgerecht. Het hoofdgerecht werd geserveerd en er werd ons gevraagd of we ook frietjes erbij willen. Aangezien er geen aardappelproduct op het bord lag wilde we dit wel. We hebben hier 10 minuten op moeten wachten terwijl ons bord met vlees en groente er al stond. Dit was al op voordat de friet kwam anders was het vlees koud. Dit was erg jammer. Toen wij er iets van zeiden werd er door de ober geïrriteerd op geregeerd, hij kon er niets aan doen hij was ook maar degene die het kwam brengen. Erg jammer.
Als dit beter geregeld was het voor ons volledig een top restaurant geweest waar we graag terug komen.

Boomaars at 01 October 2017

"Zeer slechte service"
4.0 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 8

Jammer van zo'n top locatie, zeer slechte service, matige kwaliteit en prijzig.
En bij het pinnen aan tafel, hard praten over de totaalprijs, waar mijn gasten bijzetten, kan niet waar zijn.

Bas Heesakkers at 23 August 2017

"heerlijk avondje Heusden"
7.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 5

heerlijk gegeten , warm terras, lieve serveerster, maar helaas buitengewoon luidruchtige medegasten aan tafeltje achter ons, waardoor we gratis entertainment kregen. Was lastig om met elkaar te praten dus.Het heerlijke eten maakte veel goed.

Marie-Jose at 19 June 2017

"Slechte bediening"
3.0 Cuisine 4 | Service 2 | Atmosphere 3

Vandaag met 3 personen op het terras gezeten en de bestelling doorgegeven . Er werden voor 2 personen gereserveerd en toe die bijna klaar waren met het gerecht kwam de bediening vertellen dat wat de derde persoon besteld had niet mogelijk was en of deze iets anders wilde kiezen . Daar was ik het niet mee eens met d...

Read full review

Vandaag met 3 personen op het terras gezeten en de bestelling doorgegeven . Er werden voor 2 personen gereserveerd en toe die bijna klaar waren met het gerecht kwam de bediening vertellen dat wat de derde persoon besteld had niet mogelijk was en of deze iets anders wilde kiezen . Daar was ik het niet mee eens met de gang van zaken . Ook werd er niets ter compensatie aangeboden of verrekend . Wij gebben een slechte ervaring aan Braveau.

Peter abrahams at 25 May 2017

"Heerlijk genieten"
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Leuk menu met creatieve ideeën. Prima uitgevoerd en heerlijk gegeten. Dit samen met de prachtige locatie en de enthousiaste en correcte service van de medewerkers maakt dat je 3 x bravo geeft.

Marjo at 12 September 2014

Map All restaurant deals in Heusden

Show phone number

About Braveau

Cuisine: French

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Heusden

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free