What 14 people say about CAISSON
Food | |
Service | |
Atmosphere |
.
Gedineerd via Restaurantweek op 18.09.2021. Wij konden kiezen voor een 3-gangenmenu vlees of vis. Daarbinnen geen keuze. Wij kozen voor vlees. Het voorgerecht en hoofdgerecht waren niet slecht maar erg eenvoudig en fantasieloos. Niet wat je verwacht in een restaurant. Het dessert was wel origineel. De bediening was prima. Alles bij elkaar vonden wij het duur voor de kwaliteit die wij kregen.
2x Vleesmenu: voorgerecht, simpele opmaak van carpaccio Rib Eye met rucola pijnboompitten en saus. hoofdgerecht een soort van Kalfsoester wortelpuree od waarbij in het goede kalfsvlees in het midden een speldenknopje rosé te zien was. na Mangomoes wel smakelijk niet spectaculair.
2x Vismenu: Ook weer een oubollige ...
2x Vleesmenu: voorgerecht, simpele opmaak van carpaccio Rib Eye met rucola pijnboompitten en saus. hoofdgerecht een soort van Kalfsoester wortelpuree od waarbij in het goede kalfsvlees in het midden een speldenknopje rosé te zien was. na Mangomoes wel smakelijk niet spectaculair.
2x Vismenu: Ook weer een oubollige mix van Tonijn carpaccio. hoofd gefileerde grote sliptongen. en na dezelfde Mango finale. Het was de reis en een foto naar deze eetschuur niet waard. Vorige week gelukkig wel 2x top gegeten tijdens de Goereese visweken oa in Ouddorp.
keuze uit vis- of vleesmenu en het is een verrassing wat je krijgt. Geen grote porties maar we hadden genoeg
Heb heerlijk gegeten en er was nog 1 persoon meer en dat is keurig opgelost