Knife fork icon red

Mama Makan Indonesian Kitchen

8,0 (23 reviews)

What 23 people say about Mama Makan Indonesian Kitchen

8.0
(23 reviews)
Food
8.2
Service
7.9
Atmosphere
7.8
Write a review

"Slecht service en smaakloos indonesisch eten"
2.3 Cuisine 2 | Service 1 | Atmosphere 4

Na het lezen van een aantal goede recensie, hebben wij hier gereserveerd om de verjaardag van mijn vriend te vieren. Bij aankomst hebben wij 5 minuten gewacht en er kwam nog niemand lang om ons een drankje vragen, later kwam een engels sprekende ober aan ons tafel, hij serveert gelijk al de 1e gang de soep , terwij...

Read full review

Na het lezen van een aantal goede recensie, hebben wij hier gereserveerd om de verjaardag van mijn vriend te vieren. Bij aankomst hebben wij 5 minuten gewacht en er kwam nog niemand lang om ons een drankje vragen, later kwam een engels sprekende ober aan ons tafel, hij serveert gelijk al de 1e gang de soep , terwijl wij ons de drankje nog niet heb besteld. Ik was nog niet klaar met de soep,serveert hij al gelijk de hoofdgerecht , Het eten was smaakloos ,flauw en lauw, geen sate bij de rijststafel. Na het uithalen van de hoofdgerecht, heb ik aangegeven dat ik wil wachten op de dessert, toen kwam hij met een verbaasde opmerking ,wil je wachten?? Voor een 4/5 sterren hotel heb ik toch wel meer verwacht. Voor een 3 gangen menu staan wij binnen uur weer buiten. Erg teleurstellend en zeker komen wij hier niet meer terug !!

V. at 10 October 2017

"Niet je geld waard"
3.3 Cuisine 5 | Service 2 | Atmosphere 3

Hoewel t interieur mooi uizag op de site, was de sfeer een beetje kil en zag het meer uit als een kantine. Personeel sprak alleen maar Engels. Hoewel de bestelling was opgenomen dat 2 personen voor t restaurantweek menu nam en 2 personen de a la cart liever voor de rijstafel gingen, kwam de ober terug met de mededel...

Read full review

Hoewel t interieur mooi uizag op de site, was de sfeer een beetje kil en zag het meer uit als een kantine. Personeel sprak alleen maar Engels. Hoewel de bestelling was opgenomen dat 2 personen voor t restaurantweek menu nam en 2 personen de a la cart liever voor de rijstafel gingen, kwam de ober terug met de mededeling dat het gele gezelschap hetzelfde moest nemen. Echter op de kaart stond alleen vermeld rijsttafel vanaf 2 personen. Dat was erg vreemd en klantonvriendelijk. Stel dat je het gezelschap opsplitse had het dus wel gekund! Gedwongen hadden we dus allen het restaurant weekmenu genomen wat op papier al niet geweldig leek. We hadden ook nog een kind bij ons die noedelsoep wilde, het was een kommetje bouillon met noedels uit een pakje met 4 beefballen die niet vers waren gemaakt waar ze 16 euro voor vroegen. De restaurantweek menu was gemarineerde kip met een beetje rauwe kool als voorgerecht en als hoofdgerecht 3 stukjes rendang rundvlees met wat tauge en sperzieboontjes en witte rijst, heel karrig. Waardoor ik snel nog een portie gemixte sate bij moest bestellen. Toetje was simpel 4 bolletjes meloen met wat palmsuiker en kokosmelk. Er ontbreekt zich aan kwaliteit, creativiteit & kwantiteit! Ik denk dat ik zelf beter had kunnen koken. Erg jammer!

Candy at 01 October 2017

"Verfijnde smaken"
7.0 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 7

Verfijnde smaken, niet alledaagse Indisch rijsttafel.
Erg lekkere sate en viskoekje achtige spies, heerlijk dessert
Leuk om een keer uitgeprobeerd te hebben.
Veel hotelgasten en Engels sprekende gasten, en dus personeel.

Nathale at 28 September 2017

"Smakelijk maar incompleet"
8.0 Cuisine 9 | Service 7 | Atmosphere 8

Kipsalade (op een beetje kool) vooraf gevolgd door heerlijke rendang met rijst. Aan de smaak ligt het niet, maar de maaltijd zou completer geweest zijn als er nog een groenten gerecht bij zou zijn geserveerd.
Soms krijg je bij restaurantweek menu’s een kleine menukaart met eventuele opties om het diner uit te bereiden, dat zou in dit geval erg op z’n plaats zijn geweest.

Andrea at 27 September 2017

"Super restaurant"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We werden erg vriendelijk ontvangen en kregen een tafel bij het raam en konden in de open keuken kijken. We begonnen met soto soep en daarna bleef het feest. Heerlijke Saté en en tussen gerechten voordat de rijsttafel werd geserveerd. Niet te gegeten het aperitief vooraf. We zijn compleet verrast tot het dessert aan...

Read full review

We werden erg vriendelijk ontvangen en kregen een tafel bij het raam en konden in de open keuken kijken. We begonnen met soto soep en daarna bleef het feest. Heerlijke Saté en en tussen gerechten voordat de rijsttafel werd geserveerd. Niet te gegeten het aperitief vooraf. We zijn compleet verrast tot het dessert aan toe. GEWELDIG. Maar ook de bediening was super een dame uit Bali heeft ons verzorgt. Zelf nog even mijn gebrekkig Indonesisch kunnen proberen.
Jullie zien ons terug

William at 18 September 2017

Map All restaurant deals in Amsterdam

Spinozastraat 61 1018 HJ Amsterdam

About Mama Makan Indonesian Kitchen
Inspired by the strong roots that bind Holland and Indonesia and are still alive in the Plantage, the hotel’s neighborhood, our restaurant and bar Mama Makan provides refreshing Indonesian flavors in food and drink that make a great start or end to your day. 

 

Explore and enjoy enticing traditional Indonesian cuisine or savor our signature rijsttafel, along with striking cocktails inspired by well-travelled spices, herbs and plants at Mama Makan.Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free