DICE Dining

French | €€
8,1 (8 reviews)
71% recommended

DICE Dining

French | €€
8,1 (8 reviews)
71% recommended

What 8 people say about DICE Dining

8.1 Based on 8 reviews. 71% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

6.7 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 6

Leuk restaurant. Wel wat rumourig. Eten van restaurantweek was aardig, maar niet overtuigend.

Jol at 24 March 2019

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wat een aanwinst voor Oisterwijk. Aanbevelend!

Rob van Roessel at 24 March 2019

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Eten is echt een aanrader, het was heerlijk. De mensen van de bediening waren uiterst vriendelijk. Het enigste “minpuntje” wat wij vonden was de muziek, dit was een beetje oudbollig.

Sandra v Heeswijk at 23 March 2019

"beetje teleurstelling"
7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Wij aten gisteren voor het eerst bij dit restaurant; dat is leuk aan de restaurantweek dat je voor een kleine prijs een viergangenmenu kunt proberen. Het is dan jammer dat als men aan je tafel komt informeren hoe het smaakt, negatieve feed back niet op prijs wordt gesteld en de kok defensief reageert. De ruimte was...

Read full review

Wij aten gisteren voor het eerst bij dit restaurant; dat is leuk aan de restaurantweek dat je voor een kleine prijs een viergangenmenu kunt proberen. Het is dan jammer dat als men aan je tafel komt informeren hoe het smaakt, negatieve feed back niet op prijs wordt gesteld en de kok defensief reageert. De ruimte was donker en rook naar een bruin cafe met verschaald bier en rook. De inrichting is ook donker maar je zit in goede stoelen en er wordt met mooi bestek en servies gedekt. De bediening is vriendelijk, de wijnen goed. Het hoofdgerecht en dessert was oke. Er werd goed rekening gehouden met mijn intoleranties. De uiensoep leek echter niet vers en was donker, bitter, dik en zout. De amuse was een toastje met boursin en iets er op. Het voorgerecht iets met ook geen verse zalm. Het brood, breekbrood van de supermarkt met gekochte kruidenboter. De rekening uiteindelijk bijna 50 euro pp door de 2 glazen wijn pp en de koffie bij het dessert. Jammer. Ik zou zeggen kook simpeler en vers en ga snel in de herkansing.

Jacqueline Brouwer at 18 March 2019

"Geweldig !"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Ook wij restaurantweek menu gehad. We hebben heerlijk gegeten. De smaken waren top, de bediening vrolijk en gezellig, de bijpassende wijnen perfect en de ambiance top. Komen zeker nog een keer terug.

Nuenen en Helmond at 17 March 2019

Map All restaurant deals in Oisterwijk

Show phone number

About DICE Dining

Cuisine: French

Located in the picturesque Oisterwijk, on the Scheepersdijk, restaurant DICE Dining is a place where a young and driven team offers an exciting and gastronomic experience.

With 34 seats inside and 30 seats on the terrace, it is an intimate atmosphere around the magic of Dice. The dishes are based on the classic French cuisine, but with a modern twist. Coziness and French romance in Brabant are perfectly balanced, with the soft sounds of Jazz in the background.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Oisterwijk

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant should to be on this website also? Add your restaurant now!

Add restaurant for free