What 464 people say about Ratatouille Food & Wine*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Top service en heerlijk gegeten! Gezellige avond gehad.
wij vonden het weer klasse
Mooi pand, sfeervolle inrichting, vriendelijk bediening, eten fantastisch. Wij hadden een wijn arrangement, echter de wijn voor de volgende gang weer erg snel ingeschonken, terwijl je nog wijn had van de vorige gang, en nog zat na te genieten, vooral de witte wijn was niet koud meer wanneer de eten werd geserveerd ...
Read full reviewMooi pand, sfeervolle inrichting, vriendelijk bediening, eten fantastisch. Wij hadden een wijn arrangement, echter de wijn voor de volgende gang weer erg snel ingeschonken, terwijl je nog wijn had van de vorige gang, en nog zat na te genieten, vooral de witte wijn was niet koud meer wanneer de eten werd geserveerd voor de bij behorende gang. Erg jammer, wij hebben dit wel aangegeven, echter niets mee gedaan.
Echt ontzettend vriendelijk personeel. We hebben genoten van het menu van de chef. Hier kwamen ook nog enkele amuses bij. Hoofdgerecht was lam, wat lastig is omdat dit niet bij iedereen in de smaak valt. Presentatie was erg goed. Complimenten voor de wine pairing!
Mooie zaak om uit eten te gaan. Mooie gerechten in combinatie met wine pairing. Dessert was voor ons wat machtig, maar dat mocht de pret niet drukken. Fijne bediening, beleefd, maar niet te stijf. Ik kan dit restaurant ten zeerste aanbevelen.
Map All restaurant deals in Haarlem
About Ratatouille Food & Wine*
Cuisine: French
Restaurant Ratatouille Food & Wine is situated on the spaarne in Haarlem at a beautiful location. The restaurant is located in a building full of character and attractively decorated. The restaurant is characterised by its accessible environment and the excellent price-quality ratio and is just like ratatouille a mix of French cuisine.
Michelin called Restaurant Ratatouille Food & Wine an example for the new generation of chefs and restaurant at the award ceremony of their first star: less expensive, less rigid, and more accessible. All the dishes are prepared to perfection with surprising taste palettes.
Chef Joshua Jaring likes to surprise you with colours and shapes and pays a lot of attention to the preparation of the plates. This time and again creates curiosity and a wow effect for the guest, making classic flavours very interesting! Jozue combines home-grown products with international flavours.
There is also a choice of more than 460 sublime wines from the enormously extensive wine list. Come and enjoy a delicious lunch or an amazing dinner and be taken into the culinary world of the chef.
The restaurant was awarded its first Michelin star in 2014. They received 16 Gault&Millau points.