Senzaa

French |
8,4 (127 reviews)
84% recommended
Photos made by guests
Share your photos

What 127 people say about Senzaa

8.4 Based on 127 reviews. 84% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Erg goed"
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Met 4 mensen een heerlijke high tea gehad. We zaten gezellig buiten op het terras en werden ontvangen en bediend door 2 erg aardige medewerkers. Er waren heerlijke hapjes en broodjes. We hadden wel wat eisen. Eentje met pinda en een ander met melk allergie en ook nog vegetarisch. Aan alle verlangens werd vriendelij...

Read full review

Met 4 mensen een heerlijke high tea gehad. We zaten gezellig buiten op het terras en werden ontvangen en bediend door 2 erg aardige medewerkers. Er waren heerlijke hapjes en broodjes. We hadden wel wat eisen. Eentje met pinda en een ander met melk allergie en ook nog vegetarisch. Aan alle verlangens werd vriendelijk voldaan.
Dit was de tweede keer dat ik voor een high tea hier was. Echt een aanrader in dit gezellige restaurant.

Ali at 21 May 2023

"Op zich lekker, slechte bediening"
4.3 Cuisine 7 | Service 2 | Atmosphere 4

We hadden een menu via dining city. Het eten was op zich lekker, maar het garnituur van het voorgerecht zat ook bij het hoofdgerecht (2x op een bedje van gegrilde groente en dan dus dezelfde gegrilde groente). Als hoofdgerecht alleen groente en vlees, geen frietje oid. Mocht er wel bij met bijbetaling, een diner zou...

Read full review

We hadden een menu via dining city. Het eten was op zich lekker, maar het garnituur van het voorgerecht zat ook bij het hoofdgerecht (2x op een bedje van gegrilde groente en dan dus dezelfde gegrilde groente). Als hoofdgerecht alleen groente en vlees, geen frietje oid. Mocht er wel bij met bijbetaling, een diner zou compleet moeten zijn lijkt mij zonder dat je extra’s hoeft te kopen. Toetje was lekker, werd op tafel gezet met ‘dit is een zomertwist’, zonder enige uitleg. Personeel had haast, om 9.00 werd alles opgeruimd op het terras, meeste lichten uit, terwijl wij nog aan het eten waren, het was duidelijk dat we weg moesten. Niet fijn.

Inge at 07 September 2022
Verified

"Buiten genieten"
6.7 Cuisine 6 | Service 7 | Atmosphere 7

Het eten was 'in orde'. Wel wensen zoals allergieën etc. perfect gerespecteerd.
Wel een broodje vooraf besteld. Een beetje weinig qua inhoud. Wel een zak frites besteld. Nodig gezien hoofdgerecht was stukjes vlees op een bedje van groenten. Niet genoeg. Mijn hoofdgerecht had warmer kunnen zijn. Vlees was lauw. De...

Read full review

Het eten was 'in orde'. Wel wensen zoals allergieën etc. perfect gerespecteerd.
Wel een broodje vooraf besteld. Een beetje weinig qua inhoud. Wel een zak frites besteld. Nodig gezien hoofdgerecht was stukjes vlees op een bedje van groenten. Niet genoeg. Mijn hoofdgerecht had warmer kunnen zijn. Vlees was lauw. Dessert. Creme brulée een sorbet was OK maar niet over te spreken. Vrij lange pauzes tussen de gerechten maar we hadden daarover iets kunne zeggen, maar we hebben genoten van de mogelijkheid nog buiten te kunnen zitten. 1ste dag Restaurant week.

pommy at 02 September 2022
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

Leuke ambiance, vriendelijk personeel en heerlijk gegeten!

Sophie Straten at 13 April 2022
Verified

8.0 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 7

Gebruik gemaakt van de aanbieding restaurantweek. Menu was leuk samengesteld, voorgerecht vis, hoofdgerecht vlees en dessert. Zag er goed uit op het bord en zo smaakte het ook. Bediening goed, attent en vriendelijk. Restaurant mooi gelegen in park.

AlNanCo at 30 September 2021
Verified

Map All restaurant deals in Alphen aan den Rijn

Show phone number

About Senzaa

Cuisine: French

In Alphen aan den Rijn you will find restaurant Senzaa. The restaurant is located in a historic building that was a former country house.

Restaurant Senzaa is known for the delicious dishes that are served. Senzaa strives for top quality, top service, and hospitality, so you will quickly feel at home. In a modern and stylish atmosphere, you can enjoy the hospitable atmosphere and dishes.

Let yourself be pampered by the culinary dishes that Senzaa has to offer.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Alphen aan den Rijn

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free