Knife fork icon red

The Roast Club

€31.50

Amazing 3 course Chef's dinner

The Roast Club

9,3 (40 reviews)
95%

Amazing 3 course Chef's dinner €31.50

Reserve a table

Deal
Amazing 3 course Chef's dinner
€31.50

Book now and enjoy the amazing 3 course chef's dinner for just €31.50.

Please note, the number of tables is limited.

Reserve a table Reserve a table

What 40 people say about The Roast Club

9.3 Based on 40 reviews.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Super gegeten!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Zeer lekker gegeten en super service!

Ronald Maas at 07 September 2021
Verified
The Roast Club responded at 14 September 2021

Hi Ronald,

Wat super om dit terug te lezen. Dank je voor jullie bezoek.
Hopelijk zien we jullie gauw weer gezellig terug!

Groetjes,

Valentina, namens het hele Roast team


"Heerlijk gegeten"
9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

Heel lekker gegeten en de bediening was zeer vriendelijk…. echt een aanrader!

Small 6a0f660818 Small 12081fa62e
Philip Brouwers at 05 September 2021
Verified
Valentina Manders responded at 14 September 2021

Hi Philip,

Wat super om dit terug te lezen. Dank je voor jullie bezoek.
Hopelijk zien we jullie gauw weer gezellig terug!

Groetjes,

Valentina, namens het hele Roast team


"Heerlijk gegeten"
9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

Gisteren een driegangen menu gehad bij de roastclub; als voorafje heerlijke grilled sticky pork belly en mijn partner een zeer smakelijke tonnato vitello. Het hoofdgerecht bestond uit spare ribs die zo lekker gaar waren dat ze bijna van het bot afvielen, mijn partner genoot van een tandoori roast salmon, perfect ger...

Read full review

Gisteren een driegangen menu gehad bij de roastclub; als voorafje heerlijke grilled sticky pork belly en mijn partner een zeer smakelijke tonnato vitello. Het hoofdgerecht bestond uit spare ribs die zo lekker gaar waren dat ze bijna van het bot afvielen, mijn partner genoot van een tandoori roast salmon, perfect geroosterd!
Het dessert was een BBQ cookie, bestaande uit bourbon ijs en karamelsaus, om je vingers bij af te likken. Kortom, echt heerlijk gegeten en komen zeker terug!!!

Eddie at 05 August 2021
Verified
Valentina Manders responded at 10 August 2021

Hi Eddie,

Wat leuk om dit terug te lezen! Heel leuk dat jullie er waren en dat het zo goed bevallen is.
Ik geef jullie complimenten door naar de rest van het team. Hopelijk zien we jullie inderdaad gezellig nog een keertje terug bij ons.

Fijne dag.

Groetjes,

Valentina
The Roast Club


"Genoten!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Eten was ontzettend lekker, bediening was top. Zeker een aanrader!

Michelle Pohlen at 01 October 2020
Verified

"Een van mn favorieten!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Fantastisch eten, fijne sfeer en een hele fijne avond gehad!

Abigail Iseli at 01 October 2020
Verified

Map All restaurant deals in Eindhoven

Kleine Berg 83 5611 JT Eindhoven

About The Roast Club

Cuisine: Meat, International

The Roast Club in Eindhoven is a place where the love for "roasting", good food and happy people come together. Every evening at The Roast Club you can enjoy a fantastic roast dinner prepared on the Big Green Egg.

The grill masters work from their passion and you can definitely taste it on your plate! Certainly not only meat lovers will enjoy themselves here, also fish and veggies are grilled with love for you.

Will they see you soon?

Reserve a table Reserve a table

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free