The Roast Club

9,3 (42 reviews)
95%

What 42 people say about The Roast Club

9.3 Based on 42 reviews. 95% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk eten, supervriendelijke bediening, we komen zeker terug!

Linde at 23 September 2020
Verified
Team The Roast Club responded at 24 September 2020

Hi Linde, bedankt voor je review en leuk dat jullie er waren. Heel graag tot een volgende keer. Groetjes, Valentina namens het hele team


4.7 Cuisine 7 | Service 1 | Atmosphere 6

Na 20 minuten wachten zelf de bediening moeten halen (die zijn telefoon blijkbaar belangrijker vond dan de gasten).
Vervolgens de verkeerde menukaarten krijgen, dit opmerken en dan de goede menukaarten zeggen te halen, maar dit gebeurt niet.
Datzelfde met de bestelde wijn, die kwam ook maar niet... Er zat blijkba...

Read full review

Na 20 minuten wachten zelf de bediening moeten halen (die zijn telefoon blijkbaar belangrijker vond dan de gasten).
Vervolgens de verkeerde menukaarten krijgen, dit opmerken en dan de goede menukaarten zeggen te halen, maar dit gebeurt niet.
Datzelfde met de bestelde wijn, die kwam ook maar niet... Er zat blijkbaar brood bij het menu zei een serveerster, maar die kregen we niet.
Vragen of alles naar wens is, maar al doorlopen voordat je antwoord kan geven, enz enz.
Eerdere ervaringen bij de Roast Club waren goed, gisteren was het niet hun avond.

Jeroen at 23 September 2020
Verified
Team The Roast Club responded at 24 September 2020

Hi Jeroen, bedankt voor je feedback. Dit is, zoals je hopelijk weet, absoluut niet hoe wij normaliter te werk gaan, excuses hiervoor. We gaan dit intern even oppakken. Ik hoop je heel graag een volgende keer terug te zien. Nogmaals dank voor je komst en hopelijk tot gauw. Groetjes, Valentina namens het hele team


"Gezellig en lekker!"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Goed, eerlijk eten, smaakvol klaar gemaakt. Hele leuke bediening. Ze weten hoe ze de green egg moeten gebruiken!

Fabianne Van de riet at 17 September 2020
Verified
Team The Roast Club responded at 24 September 2020

Hi Fabianne, wat een leuke review. Dank je voor jullie komst! Heel graag tot een volgende keer. Groetjes, Valentina namens het hele Roast Team


"Niet voor herhaling vatbaar"
3.3 Cuisine 4 | Service 2 | Atmosphere 4

Vorige week woensdag hebben we bij de Roastclub gegeten.
Er waren een aantal zaken die niet juist waren:
- de muziek stond enorm hard. Nadat we gevraagd hadden of het wat zachter mocht, werd dit ook meteen gedaan. Dat was dus prima.
- de tafeltjes stonden op anderhalve meter afstand, maar als je door het restaura...

Read full review

Vorige week woensdag hebben we bij de Roastclub gegeten.
Er waren een aantal zaken die niet juist waren:
- de muziek stond enorm hard. Nadat we gevraagd hadden of het wat zachter mocht, werd dit ook meteen gedaan. Dat was dus prima.
- de tafeltjes stonden op anderhalve meter afstand, maar als je door het restaurant liep, naar het toilet, uitgang ect, moest je door die tafeltjes, zodat je geen keuze had om anderhalve meter afstand te houden. Ruim niet corona-proof dus.
- in 1e instantie werden we heel vriendelijk en fijn ontvangen door een vrouw met rood krullend haar. Dit werd al snel overgenomen door een jonge knul. Die heeft ons niet goed geholpen. We vroegen om een fles spa rood, we kregen spa blauw. We vroegen om de dessertkaart, die hebben we na enige tijd nog maar een keer gevraagd.
- deze knul leek beledigd toen we aangaven dat het wel erg lang duurde, voordat we het voorgerecht kregen, hier hebben we ruim 3 kwartier op moeten wachten, terwijl anderen om ons heen al wel hun voorgerecht kregen, die ook nog eens later binnen kwamen.
De jonge knul vroeg of het hoofdgerecht door mocht komen. Daar gaven we toestemming voor. Vervolgens kregen we binnen 5 minuten na het voorgerecht ons hoofdgerecht. Beetje bizar.
- wat we beiden heel raar vonden, was dat er aan de overkant van het restaurant een pand was, waar regelmatig mensen heel kort naar binnen liepen en weer naar buiten, dit ging ook over personeel en klanten. Zag er een beetje dubieus uit, geen idee wat daar aan de hand was.
- toen wij binnenkwamen, vroegen we of we alles van de kaart mochten bestellen, vanwege de actie. Dat mocht.
Bij het afrekenen (we moesten meerdere malen om de rekening vragen en zijn maar naar de bar gelopen), bleek dat we veel meer moesten afrekenen. Ze wisten niet dat we via die actie kwamen. We hebben toch echt online gereserveerd, daarbij hebben we het aan het begin aangegeven.
De rekening werd daarna snel aangepast aan wat het moest zijn.

Eva te Lintel Hekkert at 16 September 2020
Verified

"Leuke tent! "
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Het eten is er prima, portiegrootte precies goed en het personeel heel attent. Ook echt een goeie bierkaart met mooie speciaalbiertjes. Komen zeker nog eens terug!

Daan at 09 September 2020
Verified
Team The Roast Club responded at 09 September 2020

Hi Daan, super leuk om dit terug te lezen! Fijn dat alles naar wens is geweest. Hopelijk zien we jullie gauw weer eens terug (onder het genot van een lekker biertje). Groetjes, Valentina

Map All restaurant deals in Eindhoven

About The Roast Club

Cuisine: Meat, International

The Roast Club in Eindhoven is a place where the love for "roasting", good food and happy people come together. Every evening at The Roast Club you can enjoy a fantastic roast dinner prepared on the Big Green Egg.

The grill masters work from their passion and you can definitely taste it on your plate! Certainly not only meat lovers will enjoy themselves here, also fish and veggies are grilled with love for you.

Will they see you soon?

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Eindhoven

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free