Bistro in Den Grooten Slock

Dutch | €€ | Menu
8,6 (31 reviews)
94% recommended

Bistro in Den Grooten Slock

Dutch | €€ | Menu
8,6 (31 reviews)
94% recommended

What 31 people say about Bistro in Den Grooten Slock

8.6 Based on 31 reviews. 94% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Overgeplaatst naar Kroast "
8.0 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 10

Ruim op tijd kregen we te horen dat de grooten slock dicht was. Heel netjes en vriendelijk. Ander plekje gekregen bij Kroast, aanrader. Ze waren alleen vergeten te vertellen dat er een feestje was. Hier hebben we echter niets van gemerkt. Personeel nam alle tijd en hebben heerlijk kunnen dineren! Dank voor de avond!

Boy Staal at 17 September 2023
Verified

"Heerlijk Diner"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

De bediening van het personeel was super,genoeg keus in het eten.

Marjan Poirters-Simons at 27 August 2023
Verified

"Leuk restaurant "
7.3 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 7

Zeker waard om te proberen.

Rossi Hornman at 11 August 2023
Verified

"Heerlijk eten in een gezellig restaurant"
9.7 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 10

Het 3-gangen menu was erg lekker. Het restaurant heeft de gezellige sfeer van een ‘bruin café’ met een vriendelijke, enthousiaste bediening.

Marianne at 04 August 2023
Verified

"Het 3 gangen menu was niet wat we ervan hadden verwacht"
6.0 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 6

Ik had van tevoren op internet gekeken en nav de reviews dit geboekt met de restaurant Aktie. Het menu stond er ook op waaruit we konden kiezen en dat leek ons wel wat. Bij aankomst viel het een beetje tegen. Erg oud en klein en donker. Weinig sfeer. We kregen een aparte menukaart die niet overeenkwam met wat ik op ...

Read full review

Ik had van tevoren op internet gekeken en nav de reviews dit geboekt met de restaurant Aktie. Het menu stond er ook op waaruit we konden kiezen en dat leek ons wel wat. Bij aankomst viel het een beetje tegen. Erg oud en klein en donker. Weinig sfeer. We kregen een aparte menukaart die niet overeenkwam met wat ik op internet had gezien. Daar werd niet op ingegaan. Het voorgerecht en toetje leek wel gehalveerd. De carpaccio kon je van het bord schrapen en het citroenijs bleek vanille ijs te zijn. Ik heb er wat van gezegd en oh ja was het antwoord onze chef-kok is op vakantie en de jongens nemen het niet zo nauw tenzij u een lactose intolerantie hebt en dat was het geval waarop ik toen wel citroenijs kreeg. Het hoofdgerecht moest ook meer bijbetaald worden voor de steak. Het was maar 1 euro meer maar klopte niet met internet. Al met al voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Swayse at 01 August 2023
Verified

Map All restaurant deals in Amersfoort

Show phone number

About Bistro in Den Grooten Slock

Cuisine: Dutch

Bistro in Den Grooten Slock is located in the historic centre of Amersfoort at "Het Lekkerste en Gezelligste Kruispunt in Amersfoort". The bistro is characterised by its very own atmosphere and look, and is best described as a mix of modern and Mediterranean. Mediterranean colours predominate, and the interior is entirely 21st-century. Experience the feeling of coming home in one of Amersfoort's cosiest living rooms. With fresh ingredients and phenomenal dishes, your taste buds will also feel right at home at Bistro in Den Grooten Slock!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amersfoort

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant should to be on this website also? Add your restaurant now!

Add restaurant for free