Restaurant De Kassier

Asian, French | €€
9,0 (8 reviews)
100% recommended

Restaurant De Kassier

Asian, French | €€
9,0 (8 reviews)
100% recommended

What 8 people say about Restaurant De Kassier

9.0 Based on 8 reviews. 100% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Vorige week heel goed gegeten bij de Kassier in Cuijk in de prachtige entourage van een oud bankgebouw. Zo triest dat dit enthousiaste jonge team nu voor de tweede keer in zeven maanden gedwongen de zaak moet sluiten door corona. Net een jaar open en dan deze tegenslagen terwijl ze zo goed op weg zijn om een parel a...

Read full review

Vorige week heel goed gegeten bij de Kassier in Cuijk in de prachtige entourage van een oud bankgebouw. Zo triest dat dit enthousiaste jonge team nu voor de tweede keer in zeven maanden gedwongen de zaak moet sluiten door corona. Net een jaar open en dan deze tegenslagen terwijl ze zo goed op weg zijn om een parel aan de Maas te worden. Het is nog niet allemaal perfect maar de gerechten met veel Aziatische invloeden zijn oogstrelend, gewaagd (o.a. gepocheerde zeeduivel à la nage als voorgerecht, gevolgd door een milde kokossoep en dim-sums voordat we bij het zeer Nederlandse hoofdgerecht van hertenfilet met seizoensgroenten aanbelandden), met kennis van zaken door de gastvrouw van begeleidende wijnen voorzien. Deze jonge mensen verdienen alle steun in deze tijd zodat ze na alle ellende verder kunnen gaan met hun goede werk.

Anne en Henri at 16 October 2020
Verified

"6 gangen diner"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten en uitstekende service

Roland Gooden at 09 October 2020
Verified

9.7 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 10

Fantastische locatie om culinair verwend te worden, top gastvrouw die kennis van zaken heeft!

anoniem at 02 October 2020
Verified

6.0 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 6

Het zesgangen diner was qua proporties denken wij aangepast aan de aanbieding van de restaurant week. Dat viel tegen. Een keer terug om al la carte te eten en dan te vergelijken. Want de bereiding en de presentatie van het eten was heel mooi en goed en lekker!

Bianca Schrijen at 29 September 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Mooi restaurant hartje Cuijk, coronaproef ingericht. Diner was heerlijk en een goede wijn/spijscombinatie. Enige opmerking is dat de verschillende gangen heel snel achter elkaar geserveerd werden. Meer tijd tussen de gangen zou prettig zijn.

Cato at 25 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Cuijk

Show phone number

About Restaurant De Kassier

Cuisine: Asian, French

Restaurant de Kassier is located on the Maasstraat in Cuijk, opposite to the theater and nearby the Maas. At Restaurant De Kassier the emphasis is on the refined; with an eye for detail, taste and the right wines. Culinary creativity with the Asian twist is their main theme. Restaurant De Kassier is therefore perfect for a culinary evening out.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Cuijk

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free