DeZusters

French | €€€
9,1 (9 reviews)
100% recommended

DeZusters

French | €€€
9,1 (9 reviews)
100% recommended
Photos made by guests
Share your photos

What 9 people say about DeZusters

9.1 Based on 9 reviews. 100% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

7.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 8

Eten met een spannende gedachte. Veel aparte en gewaagde smaken met lokale en eerlijke ingrediënten. De entourage is bijzonder mooi en dat maakte het tot een top avond!

Jeroen van Maurik at 20 September 2020
Verified

8.7 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 10

Niet alles was lekker maar wel super gezond. Bediening super leuk en locatie ook top.

Rob de Groot at 13 September 2020
Verified

"Verrassend"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

In de restaurantweek gereserveerd voor 2 personen. Verrassende locatie en door behoud van de authentieke meubels is de sobere sfeer behouden wat het bijzonder maakt. Bediening is vriendelijk en geeft een goede uitleg over het eten en de locatie. Het eten was prachtig geserveerd en zeer smaakvol. Leuk gegeven dat er ...

Read full review

In de restaurantweek gereserveerd voor 2 personen. Verrassende locatie en door behoud van de authentieke meubels is de sobere sfeer behouden wat het bijzonder maakt. Bediening is vriendelijk en geeft een goede uitleg over het eten en de locatie. Het eten was prachtig geserveerd en zeer smaakvol. Leuk gegeven dat er lokale producten gebruikt worden. Wijnen pasten goed bij de gerechten en het alcoholvrije drankarangement was verrassend lekker. Nagerecht was het minste van alle gerechten maar het lekkers bij de koffie maakte dat weer helemaal goed. Leuk concept om de koffie in 'de huiskamer' te nuttigen waar je zelf de plaatjes(muziek) kunt kiezen.

H.C.M. Van Walsem at 13 September 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Dit is meer dan uit eten,het is een avond vullende ervaring. Heel bijzonder!

Yazz at 13 September 2020
Verified

"memorabel etentje!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Alleen maar lof voor dit restaurant, de locatie en ambiance, de vriendelijke gastheren- en vrouwen, het verrukkelijke eten met vindingrijke smakencombinaties die geserveerd werden door de bevlogen koks (lokaal en uit eigen tuin). Vanaf het warme onthaal tot aan vertrek een heerlijke avond gehad. De bediening weet wa...

Read full review

Alleen maar lof voor dit restaurant, de locatie en ambiance, de vriendelijke gastheren- en vrouwen, het verrukkelijke eten met vindingrijke smakencombinaties die geserveerd werden door de bevlogen koks (lokaal en uit eigen tuin). Vanaf het warme onthaal tot aan vertrek een heerlijke avond gehad. De bediening weet waar ze het over heeft, neemt oprecht de tijd voor je. Het eten was zo vers en smaakvol...De afsluiting in de huiskamer was ook heel leuk! Wij komen zeker terug!

Jania & Khalid at 12 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Maarssen

About DeZusters

Cuisine: French

A visit to De Zusters at the former convent of Buitenplaats Doornburgh is a true culinary experience. Here it is all about food, a real table d’hôte formula. Our kitchen brigade with chefs Niels van Zijl and Roy Wiggers changes the menu every 6 weeks.

Restaurant DeZusters is the restaurant of Buitenplaats Doornburgh and is located in the priory, the former monastery of Doornburgh. The restaurant is open for dinner on Friday and Saturday.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Maarssen

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant should to be on this website also? Add your restaurant now!

Add restaurant for free