Bistro Nice

French | €€
8,0 (4 reviews)
75% recommended

Bistro Nice

French | €€
8,0 (4 reviews)
75% recommended

What 4 people say about Bistro Nice

8.0 Based on 4 reviews. 75% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

4.7 Cuisine 6 | Service 4 | Atmosphere 4

Muziek stond heel hard. Na dit aangegeven te hebben ging het iets zachter. Dit was niet voor lang...Bij het afrekenen nogmaals aangegeven dat de muziek heel hard stond en dat dat voor ons een reden is om niet meer terug te komen. Het leek de manager niet te interesseren. Zijn enige antwoord was: dan moet je hier op ...

Read full review

Muziek stond heel hard. Na dit aangegeven te hebben ging het iets zachter. Dit was niet voor lang...Bij het afrekenen nogmaals aangegeven dat de muziek heel hard stond en dat dat voor ons een reden is om niet meer terug te komen. Het leek de manager niet te interesseren. Zijn enige antwoord was: dan moet je hier op vrijdagavond eens komen, dan staat het nog harder...
Eten was ok, niet bijzonder.
Voor ons geen 2de keer.

Sandra & Jeroen at 22 October 2021
Verified

8.0 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 6

Het shared dining diner was lekker, gevarieerd en zeker genoeg. Alleen jammer dat er niet iets van groente bij de hoofdgerechten was.
De bediening was top, genoeg aandacht en uitleg over de gerechten. Het enige nadeel was dat de muziek niet echt achtergrondmuziek was en aan de harde kant stond. Maar Nice is zeker de moeite waard om te gaan eten.

Quirana at 30 September 2021
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Wij waren zeer verrast
Heel erg lekker
Echt verwend

Theo Mul at 26 September 2021
Verified

"Aangename verrassing!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Ontzettend heerlijk gedineerd! We hadden vanuit de opties binnen de restaurantweek een shared-diner bij Bistro Nice! geboekt. Er vanuit gaande dat met dit concept een aantal (kleine) gerechtjes met elkaar gedeeld zou worden, werd ons bij aanvang (idd) uitgelegd dat de chef ons vanaf de menukaart een selectie van een...

Read full review

Ontzettend heerlijk gedineerd! We hadden vanuit de opties binnen de restaurantweek een shared-diner bij Bistro Nice! geboekt. Er vanuit gaande dat met dit concept een aantal (kleine) gerechtjes met elkaar gedeeld zou worden, werd ons bij aanvang (idd) uitgelegd dat de chef ons vanaf de menukaart een selectie van een 3-gangen shared-dining (voor 2) zou voorschotelen. Welke gerechtjes bleef echter nog even 'n verrassing... Gelukkig viel de selectie van de chef in de smaak! Onze verwachting werd bovendien overtroffen door de goede kwaliteit, de heerlijke smaken en de hoeveelheid... Ik zeg: absoluut voor herhaling vatbaar! Dus ... graag tot ziens!

Lesley Wijnands at 12 September 2021
Verified

Map All restaurant deals in Amstelveen

Show phone number

About Bistro Nice

Cuisine: French

The fantastic restaurant Bistro Nice is located in bustling Amstelveen. Come and enjoy the delicious dishes that are served with passion. The menu with a French twist changes with the seasons, which means that every season you will be surprised with new delicious dishes. In combination with the casual fantastic atmosphere, this guarantees an amazing evening.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amstelveen

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free